Anne oldu kariyerini değiştirdi

Güncelleme Tarihi:

Anne oldu kariyerini değiştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2005 00:00

Enhar Koç, üniversitede psikoloji eğitimi aldı ve uzun yıllar insan kaynakları uzmanı olarak çalıştı. Kızı Zeynep’in doğumundan sonra kızına da yeterince vakit ayırabileceği bir iş düşünürken, internette ünlü markaların bebek ve hamile kıyafetlerini satmaya karar verdi ve www.bebish.com’u hizmete açtı.

- www.bebish.com’u açmaya nasıl karar verdiniz?

Kızım için cicili bicili kıyafetler ararken genelde aradıklarımı yurtdışından buldum. Benim gibi pek çok anne olacağını düşündüm. Psikoloji eğitimi aldım ve uzun yıllar insan kaynakları uzmanı olarak çalıştım. Kızım Zeynep’in doğumundan sonra gerçekten keyif alarak yapabileceğim ve kızıma da yeterince vakit ayırabileceğim bir iş yapmaya karar vermiştim. Kıyafet konusundaki ihtiyaç aklıma internetten yabancı markaları satabileceğimi getirdi ve www.bebish.com’u kurdum.

- Mağaza açmayı düşünmediniz mi?

Mağaza açsaydım, kızımla şimdiki kadar çok vakit geçiremeyecektim. Ayrıca mağaza açtığınız zaman mağaza kirası, elemanların maaşı, mağazanın diğer giderleri fiyatları etkiliyor. Ama internette bunlar olmadığı için, fiyatlar daha uygun. Mesela dışarıda 100 dolara satılan Baby Dior tulumlar bende 100 milyona satılıyor.

- Sitede neler satılıyor?

GAP, Old Navy çocuk ve hamile koleksiyonları; Baby Dior, Ralph Lauren, Cavalli Junior, Armani Junior, Kenzo ve Moschino’nun bebek koleksiyonları, UGG botlar, Bugaboo Cameleon bebek arabaları, Bill Amberg bebek kanguruları satılıyor. Ayrıca sitede bir üründen bir tane daha yok.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!