Anne dizisinin 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 15:47

Anne dizisi 9 Mayıs Salı günü sürprizlerle dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Duygusal sahnelerin ağırlıklı olduğu Anne’nin son bölümünde beklenen oldu. Zeynep ile ilgili gerçekleri öğrenen Turna, gözyaşları içerisinde onu affettiğini belli etti. Son bölüm ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Peki, Anne dizisinin 28. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Salı akşamları yayınlanan Anne’nin yeni bölümü için geri sayım başladı. Sevilen dizinin son bölüm finalinde Turna ve Zeynep’in duygusal sahnesine tanık olan izleyiciler,16 Mayıs Salı günü yayınlanacak yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Zeynep gitmekten vazgeçecek mi? Aylar sonra gerçekleri öğrenen Turna, yeniden Zeynep’in yanına mı dönecek? Sinan kendisini affettirebilecek mi? Tüm bu soru işaretleri Anne dizisinin 28. bölümünde netleşecek.

Anne'nin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kardeşinden ayrılmak istemeyen Turna ortadan kayboldu. Onu ararlarken Turna’nın evinde herkesi çok üzecek gelişmeler yaşanmaktaydı. Hasan’ın kendi çocuğu olmadığını düşünen Cengiz gözünü karartmıştı. Hasan’ı satıp üzerinden para kazanmak istedi. Şule, döktüğü dile ve bütün yalvarmalarına rağmen, onun çocuğu olduğuna dair Cengiz’i ikna edemedi. Turna, tek varlığı olarak gördüğü kardeşi için evine döndüğünde acı gerçekle yüzleşti. Hayatta en korktuğu şey başına gelmek üzereydi. İki kardeş Turna’nın bütün çırpınmalarına rağmen, gözyaşları içinde ayrıldılar. Zeynep ise yaşadığı zor günlerde her şekilde yanında olan kocasına, Sinan’a derin bir minnet duygusuyla sarsıldı. Sinan'ın yaşadığı vicdan azabına yenik düşüp ettiği itiraf, beraberliklerinin ortasına bomba gibi düştü. 

Haberin Devamı

Turna’nın başına gelen talihsiz olaylar onu boyundan büyük kararlar almaya zorladı. Küçük kız kendini çetin bir maceranın içinde buldu. Bu macera şüphesiz pek çok tehlikenin habercisiydi. Fakat beraberinde Turna’nın nicedir kafasında dönen, cevabını bir türlü bulamadığı soruların cevabını da öğrenmesine vesile oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!