Anne'nin 12. bölüm fragmanında Zeynep çok şaşırtacak

Güncelleme Tarihi:

Annenin 12. bölüm fragmanında Zeynep çok şaşırtacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2017 15:30

Dram yüklü dizi Anne'nin son bölümünün hemen ardından yayınlanan fragman büyük bir merak uyandırdı. Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan yeni bölümde Şule ve Zeynep arasında gerilim yükseliyor. Zeynep, polis memurlarının gözü önünde Turna'yı kaçırıyor. Peki, Anne dizisinin 12. bölümünde başka neler yaşanacak? Zeynep tutuklanacak mı? İşte, Anne yeni bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Anne dizisinin 12. bölüm fragmanı kısa sürede ekranlardaki yerini aldı. Duygu yüklü sahneleriyle hafızalara kazınan dizinin son bölümü 17 Ocak Salı günün yayınlanmış,Turna'nın akıbeti uzun bir bekleyişin ardından belli olmuştu.Turna ve Zeynep’i yeniden yan yana gören ekran başındakiler derin bir nefes almıştı. Ancak finalde herkesi şok eden bir gelişme yaşanmış, Zeynep’in kapısına polis dayandığı sırada Turna’nın da ortalarda olması merak uyandırmıştı. Anne'nin yeni fragmanında ise Zeynep ve Şule arasında şaşırtıcı gelişmeler yaşanıyor. İşte, Anne dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler!

Cengiz ile son görüşen kişi olduğu için şüpheleri üzerine çeken Zeynep, Sinan komiserin sorularına cevap vermek zorunda kalır. Kızından bir türlü haber alamayan Şule, Turna’yı kendilerine zarar veren adamların kaçırdığını düşünmeye başlamıştır ki beklenmedik bir şey olur. Tam umudu kestiği bir anda Turna ve Şule’yi yan yana bulur. Zeynep bu kez gözünü karartmıştır, karakolun önünde olduğuna bile aldırış etmeden Turna’yı kaçırır. İyice hırslanan Şule hiç düşünmeden Zeynep’ten şikayetçi olur.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadrosuna yeni  isimleri dahil ederek ekran macerasına iddialı bir şekilde sürdüren Anne'nin son bölümünde; Rıfat'ın evinde yaşanan silahlı saldırıyı haber alan ekipler olay yerine varmıştır. Cinayeti kimin gerçekleştirdiği üzerine araştırmalara başlayan Sinan komiser bir yandan da Turna için kayıp ilanı çıkartır. Çünkü küçük kız olay anından beri ortalıkta yoktur.

Cahide, kızlarının kendisinden habersiz, Zeynep'e yardım etmek için Sapanca'daki evi satmış olmalarına çok kızgındır. Onları cezalandırmak için kredi kartlarını ve araba anahtarlarını ellerinden alır. Oğlunun ölümü konusunda Gönül'le hesaplaşmaya gelmiş olan Zeynep Anne, hiçbir şey yemeden içmeden Gönül'ün dükkanında oturmaya devam eder. Zeynep Anne için üzülen Gönül, kocasını neden öldürmek zorunda kaldığını ona anlatacak mıdır?

Sinan komiseri tanıyan Ali, haber yapma gerekçesiyle olayla ilgili ondan bilgi edinmeye çalışır. Öğrendiklerini Zeynep'e aktarır. Polisin, Rıfat'ın evine gittiğine dair bir ipucu bulmasından endişe eden Zeynep, hayatıyla ilgili büyük bir karar verir. Gönül bu kararında Zeynep’e yardımcı olmak ister. Zeynep her şeye rağmen bu teklifi kabul edecek midir? Bu esnada polis bir yandan her yerde Turna'yı aramakta, diğer yandan saldırı olayına karışan kişilerin telefon kayıtlarını incelemektedir.

Haberin Devamı

SERHAT TEOMAN ANNE DİZİSİNDE

Serhat Teoman, salı günleri izleyicileriyle buluşan Anne'nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. En son Kaçın Kurası isimli dizide Barış karakteriyle izleyici karşısına çıkan Serhat Teoman dizide akademiyi birincilikle bitirmiş, mesleğinde hızla yükselmiş, zeki, başarılı, ve tuttuğunu koparan bir komiser olan 'Sinan Demir' karakterine hayat vermeye başladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!