Serhat Teoman yeni dizisi belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Serhat Teoman yeni dizisi belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 09:48

En son Kaçın Kurası dizisinde rol alan Serhat Teoman'ın yeni dizisi belli oldu! Yakışıklı oyuncu, başrollerini Vahide Perçin, Cansu Dere, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri’nin paylaştığı 'Anne' dizisinin kadrosuna katıldı. Peki, daha önce Acil Aşk Aranıyor, Bugünün Saraylısı ve Kuzey Güney gibi dizilerde rol olan Serhat Teoman kimdir?

Haberin Devamı

Serhat Teoman, salı günleri izleyicileriyle buluşan Anne'nin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Vahide Perçin, Cansu Dere, Beren Gökyıldız ve Gonca Vuslateri’nin başrollerini paylaştığı diziye transfer olan yakışıklı oyuncu, akademiyi birincilikle bitirmiş, mesleğinde hızla yükselmiş, zeki, başarılı, ve tuttuğunu koparan bir komiser olan 'Sinan Demir' karakterine hayat verecek. Peki, bu akşam ilk kez yeni rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Serhat Teoman kimdir?

Türk dizi, film ve tiyatro oyuncusu olan Serhat Teoman, 4 Haziran 1983’te İzmir’de doğdu. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Ana Sanat Dalından mezun olan Serhat Teoman, Yüksek lisansını Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümünde yaptı ve 2000′li yılların başında TV sektörüne adım attı. Aynı zamanda Tiyatroda yapan genç oyuncu Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Burak Çatalcalı karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Serhat Teoman Acil Aşk Aranıyor dizisinde Dr.Sinan'ı canlandırdı ve en son Kaçın Kurası isimli dizide Barış karakterine hayat verdi. 

Haberin Devamı

Serhat Teoman yeni dizisi belli oldu

BAKMADAN GEÇME!