Anne dizisinin son bölüm finali şaşırttı - 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin son bölüm finali şaşırttı - 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 11:49

Anne dizisi dün yayınlanan son bölümüyle yine ekrana kilitledi. Başrollerini Vahide Perçin, Cansu Dere ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın paylaştığı dizinin son bölümünde Turna yeniden Şule ve Cengiz ile yaşamaya başladı. Turna'dan uzak kalmak zorunda kalan Zeynep'in hali duygulandırdı. Final sahnesiyle şaşırtan Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı da merak konusu oldu. Peki, Anne dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Anne dizisi dün akşam ekrana gelen son bölümüyle yine kalplere dokundu. Her hafta farklı bir sahnesiyle gözyaşlarına boğan Anne dizisi son olarak 16. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin son bölümünde Cahide, Turna’nın Zeynep’le birlikte olduğunu öğrenince çılgına döndü. Bin bir zorlukla hapisten kurtarmayı başardığı kızının Turna ile tekrar görünmesi her şeyi mahvedebilecek bir durumdu. Finalde yaşananlar ise şaşırttı. Turna ve Zeynep'in başına gelecekleri merak eden izleyiciler, Anne dizisinin yeni bölüm fragmanını sorgulamaya başladı. Peki, Anne dizisinin 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizisi 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Turna ve Zeynep bir arada kalmayı başarabilecek mi?

Yurttan kaçan Turna, Zeynep’i Gönül’ün yanında bulur. Tam kaybettiğini düşündüğü anda bir kez daha Turna’yı karşısında gören Zeynep şaşkınlığı ve mutluluğu birlikte yaşar. Kızına yaklaşması bile yasakken şimdi ona sarılabilmektedir. Ancak Turna’nın yetimhaneden kaçtığı çabuk duyulur. 

Komiser Sinan, Turna’nın Zeynep’le birlikte olduğunu tahmin etmekte zorlanmaz. Görevi gereği Turna’yı yetimhaneye geri götürmek isteyecektir. Zeynep ve Turna’nın en büyük korkusu olan ayrılık, ikilinin kapısını bir kez daha çalacak gibi görünür.

Zeynep’in özgürlüğü tehlike altında

Cahide, Turna’nın Zeynep’le birlikte olduğunu öğrenince çılgına döner. Bin bir zorlukla hapisten kurtarmayı başardığı kızının Turna ile tekrar görünmesi her şeyi mahvedebilecek bir durumdur. Üstelik yakalandığı takdirde Cahide’nin bir kez daha kızını hapisten kurtarması mümkün olmayacaktır. 

Diğer taraftan Cahide Zeynep’e karşı müthiş bir vicdan azabı duyar. Onu kurtarmak için Cengiz ve Şule’yle pazarlığa girdiğini henüz Zeynep bilmemektedir.

Şule’nin mutluluk hayalleri suya düşüyor

Ani bir kararla evlenen Şule ve Cengiz için her şey çok güzel görünür. Cengiz Cahide’den aldığı paralarla, Şule ise mutlu bir yuva kurma hayaliyle son derece keyiflidir. Bundan sonra evinin kadını, çocuğunun anası olarak yaşamak ister. Bir an önce Turna’yı yetimhaneden almak niyetindedir. Nitekim Cahide’nin Turna ile ilgil verdiği sözler Şule’nin kendinden emin davranmasına yol açar. 

Ancak işler düşünüldüğü gibi gelişmeyecektir. Şule’nin mutlu yuva hayali kısa sürede kabusa dönüşür. Bu kabus Şule kadar Turna’nın da kaderi olacaktır.

Gerçekler açığa çıkıyor

Zeynep Anne, sonunda Zeynep’in kendi torunu olduğunu öğrenir. Yıllardır içinde sakladığı gerçekleri ona anlatmak ister. Ancak bu gerçekler Gönül’ün bir kez daha kızını kaybetmesine neden olabilecek kadar ağırdır. 

Turna için her fedakarlığı yapmaya hazır olan Zeynep çok tehlikeli bir karar alarak hızla harekete geçer. Ancak bu karar kimsenin tahmin etmeyeceği yeni durumların da habercisi olacaktır.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

15. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Zeynep hapisteyken Turna onu ziyarete gelmiş, küçük çaplı bir kriz yaşanmıştır. Hapishaneye gelen komiser Sinan Turna’yla konuşmuş, başına gelenleri bir de kendisine anlatmasını istemiştir. Turna’nın ağzından Şule’nin onu çöpe attığını duyunca Şule’yi de sorguya alır ve ifadesini çelişkili bulduğundan Turna’nın koruma altına alınıp çocuk esirgeme kuruma yollanmasına karar verir. 

Cahide kızının özgürlüğüne kavuşabilmesi için her şeyi yapmaya kararlıdır. Önce Cengiz’le konuşup Şule’den şikayetini geri çekmesini ister, sonra da içi yana yana Turna’yı gizlice yetimhanede ziyaret eder. 

Zeynep’in mahkeme günü büyük gündür. Herkesin yüreği ağzındadır. Acaba karar ne olacak, Zeynep özgürlüğüne mi kavuşacak yoksa çocuk kaçırma suçundan ağır bir ceza mı alacaktır? 

Haberin Devamı

Cahide’yle anlaşıp şikayetini geri çekmesi için kendisine baskı yapan Cengiz’e, Şule bir şart ileri sürer. Acaba Cengiz bu şartı kabul edecek midir? 

Gönül’ün ise hastalığı ilerlemiştir ancak tedaviyi reddetmektedir. Cahide bunu öğrenir ve kendisi için çok zor olsa da bunu Zeynep’e söyler. Zeynep yıllardır öfke duyduğu Gönül’ü bu kararından vazgeçirebilecek midir? 

Turna yetimhanede yaşıtlarıyla birlikte olduğu için mutlu görünmektedir, ancak aklı fikri Zeynep’tedir. Onun hapishaneden çıktığını öğrenince kendince bir plan yapacak ve bu plan herkesi şaşkınlığa sürükleyecektir.

BAKMADAN GEÇME!