Anne 7. bölüm fragmanında Melek ne karar verecek?

Güncelleme Tarihi:

Anne 7. bölüm fragmanında Melek ne karar verecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 12:28

Salı akşamlarının duygu yüklü dizisi Anne'nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde yine sürpriz gelişmeler ve bol hüzün var! Cansu Dere, Vahide Gördüm, Gonca Vuslateri ve Beren Gökyıldız’ın başrollerini paylaştığı Anne dizisinin 7. bölüm fragmanında Melek'in annesine sarılması, bir karar vereceğini düşündürdü. Peki, Zeynep şimdi ne yapacak? İşte, Anne 7. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları!

Haberin Devamı

Anne yeni bölüm fragmanıyla yine duygu yüklü ancak sürprizlerle dolu bir bölümün sinyalini verdi. Geçtiğimiz hafta finali Zeynep - Şule karşılaşması ile yapan dizinin bu akşam ekrana gelecek olan 7. bölüm fragmanında Melek'in Şule'ye sarılması, seçim gibi algılandı. Peki, Turna yeniden Melek mi olacak. Anne dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte, kalplere dokunan Anne 7. bölüm fragmanı!

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Gördüm, Gonca Vuslateri ve Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Anne’nin yarın yayınlanacak yeni bölümünde Şule ve Melek karşı karşıya geliyor. Zeynep’ten kopmak istemeyen Melek’in dolaba saklanması, yine çok hüzünlü sahnelerin sinyalini veriyor.  İşte, Anne 7. bölüm fragmanı ve yeni bölümden kısa bir özet!

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Gerçeklerin peşine düşen Şule, denizde boğulduğunu düşündüğü Melek’e sonunda ulaşır. Ancak beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. O öldü sandığı kızını bulmanın mutluluğunu yaşarken, Melek annesinin karşısına çıkamaz. Zeynep’in tüm yumuşak yaklaşımlarına karşı sert bir duvar ören Şule, Melek’i ikna etmek için geçmişlerini hatırlatır, ancak Melek’in annesini affetmeye niyeti yoktur. Zeynep ise Turna’nın arada kalmışlık yüzünden gerilmesini istemez. Bir yanda annelik duyguları, diğer tarafta kendini affettirmeye çalışan Şule’nin çabaları arasında kalan Zeynep, vicdanı bir sınav vermenin eşiğindedir. Küçücük kalbiyle büyük kararlar vermek zorunda kalan Turna ise uzun bir sürenin ardından Şule’nin karşısına çıkar. Zeynep ve Şule nefeslerini tutarak Turna’nın tepkisini beklerken, Turna herkesi şaşkınlığa uğratacak bir karar verir. Anne dizisinin 7. bölümünde bir süredir hapishanede olan Cengiz ise sonunda özgürlüğüne kavuşur ve Şule’nin peşine düşer. Şule’nin Ali ile görüştüğünü öğrenince deliye dönen Cengiz, Şule’ye hesap sorarken hiç beklemediği bir gerçekle yüzleşir. Kendi sağlık problemlerini bir yana bırakan Gönül ise hem Turna’yı hem de Zeynep’i mutlu etmek için küçük bir sürpriz hazırlar. Bunu gören Zeynep, yıllarca aklını kurcalayan sorunun cevabına yaklaştığından habersizdir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!