Anne 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Anne'ye transfer olan yeni isim kim?

Güncelleme Tarihi:

Anne 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Anneye transfer olan yeni isim kim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 17:44

Anne dizisinin yeni bölüm fragmanı uzun bir bekleyişin ardından ekranlardaki yerini aldı. Ekran macerasına ara verdiği için hayranlarını üzen Anne'nin 11. bölüm fragmanında sürpriz bir isim damga vurdu. Yeni bölümde Zeynep’i küçücükken başka bir kadına bırakıp giden Gönül’ün geçmişinden bir isim ortaya çıkıyor. Peki, Turna ile ilgili bir haber var mı? İşte, Anne dizisinin 11. bölüm yeni fragmanı ve son bölüm özeti!

Haberin Devamı

Anne dizisinin dün akşam yayınlanması gereken 11. bölümüyle izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. Başladığı günden itibaren herkese duygusal dakikalar yaşatan diziyi 2 haftadır ekranlarda göremeyen izleyiciler, dizinin neden yayınlanmadığını sorgularken yayınlanan yeni fragmanla sürpriz bir haber geldi. Peki, önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 11. bölümde neler yaşanacak? Diziye transfer olan yeni isim kim? Yeni karakter dengeleri nasıl değiştirecek? İşte, Anne 11. bölümünden ilk görüntüler ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Anne'nin ekrana gelen son bölüm finaline Şule ve Cengiz'in kanlar içerisindeki görüntüsü damga vurmuş, küçük Turna'nın akıbeti  merak edilmişti. Yeni fragmanda Turna'dan haber bekleyen izleyiciler hüsran yaşadı. Dizinin yeni fragmanı Turna'ya dair bir ipucu vermedi. Küçük Turna’nın akıbetine dair ipucu bekleyen izleyiciler, sadece Gönül’ün sahnesinin yayınlanması üzerine hüsran yaşadı. Zeynep’i küçücükken başka bir kadına bırakıp giden Gönül’ün geçmişindeki sırlar ortaya çıkmaya başlıyor.  İki haftalık bir ara vererek takipçilerini üzen Anne’nin 11. bölümü 17 Ocak Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ekran macerasına kısa süre başlamasına rağmen duygu yüklü sahneleriyle hafızalara kazınmayı başaran dizinin son bölümünde Zeynep’in kendisi yüzünden zarar görmesini istemeyen Turna, öz annesi Şule’nin yapacaklarına engel olabilmek için sessizliğini bozdu. Turna’nın üzerinden para kazanmaya çalışan Cengiz ise Şule’den habersiz Zeynep’in karşısına çıktı, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyledi. Şule’nin Turna’yı pavyona götürmesi pavyon patronunu sinirlendirdi. Bu esnada Turna’yı sormak üzere çocuk bürodan amirin pavyona gelmesi ikiliyi tedirgin ederken pavyon müşterisini kaçırdı. Patron bu zararı Cengiz’in ödemesini istedi. Cengiz’in ertesi güne kadar parayı hazır etmesi gerekliydi. Cengiz, bu durumu fırsata çevirerek Zeynep’ten büyük bir meblağ istedi. Turna’ya düzgün bir hayat kurmak için bu parayı kullanacakları bahanesini kullandı.  Zeynep parayı bulmak için Cahide’yi çok kızdıracak bir hamle yaptı.. Gönül para konusunda Zeynep’e yardımcı olmak istedi. Zeynep Gönül’deki paranın kaynağını öğrenince şok olur ve büyük tepki gösterir. Sonunda kız kardeşlerinin yardımıyla, Cahide’yi kızdıracak bir yöntemle parayı buldu. Ancak Zeynep buluşma yerine geldiğinde Cengiz yoktu. Rıfat’ın evine giden Zeynep’i orada korkunç bir manzara bekliyordu.

Haberin Devamı

ANNE DİZİSİNE SÜRPRİZ TRANSFER

Cansu Dere’nin küçükken annesi tarafından terkedilmesi sebebiyle çevresiyle mesafeli ilişkiler kuran, Melek’le karşılaşana kadar hayata karşı seyirci kalmayı seçmiş bir kadın Zeynep’e, usta oyuncu Vahide Perçin’in genç yaşta hapse girdiği için kızını terketmek zorunda kalan ve bütün bu yıllar boyunca kızı Zeynep’in yanında olamamasının verdiği yükle yaşayan Gönül’e, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın hayattan vazgeçmiş ve sevgilisinin tüm şiddetine göz yumman bir anneyle büyürken, yolu Zeynep’le kesişen ve onu öz annesinden daha çok benimseyen Melek’e, Zeynep’in taktığı isimle Melek’e hayat verdiği Anne dizisinin oyuncu kadrosuna usta bir isim daha dahil oluyor. Bizimkiler, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizilerinde ve Vizontele filminde rol alan Meral Çetinkaya 10.bölümden itibaren Anne dizisinde boy gösterecek. Vahide Perçin'in canlandırdığı Gönül karakterinin yıllar önce öldürdüğü eşinin annesi rolüyle diziye dahil olan Meral Çetinkaya, oğlunun katili olan Gönül’den intikam almaya gelen Zeynep Anne'ye hayat verecek.

BAKMADAN GEÇME!