Ankara’ya açılan ‘EGE’ penceresi

Güncelleme Tarihi:

Ankara’ya açılan ‘EGE’ penceresi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 17:40

Sinpaş GYO, Çankaya Oran’daki 27 bin metrekarelik alanda temeli atılan 887 konutluk ‘Ege Vadisi’ projesini tanıttı. Proje, Ege’nin kumsalını, Alaçatı Çarşısı’nı ve taş dokulu evlerini Ankara’ya taşıyacak.

Haberin Devamı

Ankaralıların, “Ege’de yaşam” hayalinin hayata geçirilmesinin amaçlandığı projeyle ilgili bilgi veren Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, şunları söyledi: “Konut sektöründe ‘Temalı ilk konut projesi’, ‘Dünyanın en iyi Türk projesi’ ve ‘Avrupa’nın en çok tavsiye edilen projesi’ gibi yenilik ve başarılara imza atan Sinpaş GYO olarak, binlerce aileye ayrıcalıklarla dolu mutlu yaşam alanları sunduk. Ege Vadisi ile de Ege’nin eşsiz güzelliklerini Ankara’nın en prestijli semtlerinden Oran-Çankaya’ya getiriyoruz. Güzel mimarisi, rengârenk bitki örtüsü ve kendine özgü ruhuyla Ege, herkesin ortak hayalidir. Şehrin gürültüsünden, stresinden uzaklaşmak isteyenlerin aklındaki ilk duraklardandır. Ege Vadisi ile bu hayali Ankara’da gerçek kılmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ege, Ankara’ya hiç bu kadar yakın olmamıştı. 

Haberin Devamı

ALAÇATI ÇARŞISI’NDA ALIŞVERİŞ

Bu projemizde, Ankara’nın ilk Alaçatı Çarşısı ile Ankaralılara alışveriş merkezlerinin boğucu havasından uzaklaşabilecekleri, bir Ege kasabasında alışveriş yaparken hissettikleri samimi ve içten ortamı sunuyoruz. Alaçatı Çarşısı ile Ankaralılar, açık havada tanıdıkları esnaftan alışveriş yaparken dostlarıyla keyifli vakit geçirebilecekler. Ege Vadisi’ni Mogan Gölü ve orman manzaralı toplantı odalarından şehir manzaralı kütüphanesine, hobi atölyelerinden lounge alanlarına kadar sıra dışı bir yaşam felsefesi ile tasarladık. Yaz-kış demeden tatil keyfinin yaşanabileceği Ankara’nın ilk Dört Mevsim Plajı da Ege Vadisi’nde hayata geçecek. Gün ışığını içine alan açılır-kapanır sistemiyle Türkiye’nin ilk ve en uzun tropik havuzunu kapsayan bu proje ile Ankaralılar, kumsallı havuzun plajında 365 gün yüzme keyfi yaşayacak.”

3 KİŞİDEN 1’İ ORAN’DA YAŞAMAK İSTİYOR

Uluslararası araştırma şirketi IPSOS’un, Ankara için hazırladığı verileri de paylaşan Gacemer, “Ankara’da konut sahibi olmak isteyenlerin yüzde 60’ı markalı konut almak istiyor. Konut almak isteyenlerin yüzde 82’si daha geniş ve rahat bir ev tercih ediyor. En önemli bulgulardan biri de her 3 kişiden 1’i Oran bölgesinde oturmak istiyor. Oran’dan sonra sırasıyla Dikmen Vadisi ve İncek bölgesi geliyor” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!