Ankaraspor Ragıp Başdağ ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Ankaraspor Ragıp Başdağ ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2013 14:07

Bu sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan Ankaraspor, tecrübeli orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ'ı renklerine bağlayarak ilk transferini gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Ankaraspor ilk transferini 1 yıllık anlaştığı tecrübeli orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ'la yaptı. Geçtiğimiz sezon Kayseri Erciyesspor forması giyen ve takımın Süper Lig'e çıkmasında pay sahibi isimlerden biri olan başarılı oyuncu, Ankaraspor'a geldiği için mutlu olduğunu dile getirdi. Tecrübeli oyuncu, "Böyle güzel bir camianın içinde bulanacağım için mutluyum ve bir o kadar da gururluyum. Ankaraspor'da bir aile şefkati ve ilgisi gördüm. Bir aile çocuğuna nasıl yaklaşırsa nasıl davranırsa aynı duygularla karşılaştım. Açıkçası bu ilgi beni gururlandırdı ve aynı ölçüde hırslandırdı. Bu takımın hedeflediği yer olan Süper Lig'e çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. İnşallah her iki taraf için de hayırlı olur" şeklinde konuştu.

"SÜPER LİG HAKKIMIZI SAHADA MÜCADELE EDEREK GERİ ALACAĞIZ!"
Ankaraspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven ise transferle ilgili olarak şu açıklamada bulundu: "Bu sezon PTT 1.Lig'den devam etme kararı aldıktan sonra kulübümüzü ilk senesinde şampiyon yapacak bir kadronun temellerini kurmak istiyoruz. Bu bağlamda da yaptığımız ilk transferle, iddiamızı göstermiş olduğumuzu düşünüyorum. Ragıp Başdağ önemli bir futbolcu. Geçen sezon şampiyon olan bir takımın bireyi... Şampiyonluk ruhu taşıyan futbolcuları bünyemize katmak istiyoruz. Çünkü Ankaraspor'un hedefi her zaman başarıdır. Bu yıl, hakkımız olduğunu yıllardır iddia ettiğimiz, Süper Lig hakkımızı sahada mücadele ederek geri almak istiyoruz. Bunu da kuracağımız kadroyla, kuracağımız teknik ekiple başaracağımıza inanıyorum. Ragıp hem Ankaraspor'a hem Ankara'ya hayırlı olsun."

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!