Ankaraspor’dan TMOK’ne sitem

Güncelleme Tarihi:

Ankaraspor’dan TMOK’ne sitem
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2013 00:00

Genel Menajer Ender Yurtgüven’in TMOK yönetimine gönderdiği yazıda Fair play ödülüne aday gösterme sürecine ilişkin cevap istendi.

Haberin Devamı

Ankaraspor A.Ş. Türkiye Milli Oimpiyat Komitesi’ne sitem... Mavi beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada Budapeşte’de yapılan Uluslararası Dünya Fair Play Konseyi (CIFP), Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Jacques Rogge tarafından konulan Dünya Gençlik Fair Play Büyük Ödülü’ne Fenerbahçe U15 Futbol Takımı’nın layık görülmesi üzerine bu ödül ile kurum olarak bazı işleyişleri sorgulama zaruretlerinin doğduğu ifade edildi.
Hürriyet Ankara’da geçtiğimiz günlerde “Aslına alkış, kopyasına ödül” manşetiyle kamuoyuna duyurulan olay ile tepki geç de olsa geldi. Kulüp Genel Menajeri Ender Yurtgüven tarafından TMOK Yönetim Kurulu’na gönderilen yazıda ödüle gerekçe olan centilmence davranışın ilk olarak Ankaraspor AŞ U14 maçında üstelik Fenerbahçe’ye karşı gerçekleştiği, bu olayın 5 hafta sonrasında Fenerbahçe’nin Eskişehirspor karşılaşmasında yaptığı hareketin hangi kriterler esas alınarak ödüle aday gösterildiği ve ödüle aday gösterme sürecinin nasıl işlediği sorusunun yanıtı istendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!