Ankara’nın jüri başkanı Onur Ünlü

Güncelleme Tarihi:

Ankara’nın jüri başkanı Onur Ünlü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 21:25

Bu sene 28’incisi gerçekleştirilecek Ankara Uluslararası Film Festivali kapsamında düzenlenen ‘Ulusal Uzun’ film yarışması jürisinde yer alacak isimler belli oldu.

Haberin Devamı

Başkanlığını ödüllü yönetmen Onur Ünlü’nün üstleneceği jüride yazar Emrah Serbes, oyuncu Nihal Yalçın, akademisyen Prof. Dr. Hasan Akbulut ve yapımcı Olena Yershova yer alacak. Jüri, 50 bin lira değerindeki ‘En İyi Film’ ve 10 bin lira değerindeki ‘En İyi İlk Film Yönetmeni’ de dahil olmak üzere çeşitli dallarda verilecek ödüllerin hangi filmlere gideceğine karar verecek. İlk defa gerçekleşecek ‘Proje Geliştirme Desteği’ jürisi ise yapımcı ve dağıtımcı Marsel Kalvo, senarist ve yönetmen Deniz Akçay Katıksız ile yapımcı Nadir Öperli’den oluştu. Jüri projeleri değerlendirerek iki projenin her birine 30’ar bin lira geliştirme desteği verecek.

TOPLAM DESTEK 190 BİN TL

Halkbank ana sponsorluğunda, Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğinde 20-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde bu yıl toplam 190 bin lira destek verilecek. 28’inci Ankara Uluslararası Film Festivali’ne başvurmak isteyen sinemacılar 24 Şubat tarihine kadar müracaatlarını gerçekleştirebilir. Festival hakkında ayrıntılı bilgi ve başvuru için:
www.filmfestankara.org.tr

BAKMADAN GEÇME!