Ankara'nın cennetinde 'Foto Safari' yarışması

Güncelleme Tarihi:

Ankaranın cennetinde Foto Safari yarışması
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2018 10:58

Ankara'nın cennetinde 'Foto Safari' yarışması

Haberin Devamı

ANKARA,(DHA)- ANKARA'nın doğal güzellikleri ile meşhur ilçesi Nallıhan, doğa koruma bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenecek '5. Foto Safari' etkinliğine ev sahipliği yapacak. Fotoğrafa gönül verenlerin her yıl yoğun ilgi gösterdiği Foto Safari, 'Nallıhan Kuş Cenneti'nde, 9-10 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Nallıhan Belediyesi ve Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV) tarafından düzenlenen ve Başkent Ankara Meclisi'nin koordinatörlüğünde yapılacak "Foto Safari" yarışması için Nallıhan Kuş Cenneti Gözlem Merkezi, amatör-profesyonel tüm fotoğraf sanatçılarına açık olacak.
DOĞASEVERLERİ BULUŞTURAN YARIŞMA
"Fotoğraf Avcıları Rastgele" sloganıyla düzenlenecek olan yarışmada; bilinçsiz avcılığın önüne geçilmesi ve doğayla iç içe bir yaşamın teşvik edilmesi amaçlanıyor. Koordinatörlüğünü AK Parti Ankara Milletvekili ve Başkent Ankara Meclisi Başkanı Nevzat Ceylan’ın üstlendiği "Foto Safari Yarışması" ile yaban hayatının korunması başta olmak üzere nesli tükenen hayvan türlerinin gözetilmesi ve çevre bilincinin geliştirilmesi de hedefleniyor. Nallıhan Belediyesi Türkiye genelinden katılmak isteyen tüm basın mensuplarına ücretsiz yemek, ulaşım ve konaklama konusunda destek verirken, Foto Safari Yarışmasının sonunda jüri tarafından belirlenecek ve dereceye giren fotoğrafçılara toplam 20 bin TL para ödülü verilecek.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!