Ankaralılar yılbaşını böyle karşıladı

Güncelleme Tarihi:

Ankaralılar yılbaşını böyle karşıladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2018 15:28

Yılbaşı gecesi Ankara’da renkli organizasyonlarla kutlandı. Başkentliler de, yeni yılı otellerde düzenlenen programlarda veya restoranlarda karşıladı.

Haberin Devamı

Şehrin dört bir yanına yayılan yılbaşı kutlamaları, renkli görüntülere sahne oldu. Başkentliler, yılbaşını geçirmek için genelde otelleri tercih etti. Ailesiyle yada yakın dostlarıyla keyifli bir yılbaşı yaşayan Ankaralılar, müzik ve leziz yemeklerin keyfini sürdü.

AİLECE YEMEKTE

Ankara restoranlarından Trilye, yılbaşında tercih edilen adreslerden oldu. Trilye’de yılbaşını geçiren isimler arasında İl Kültür Turizm Eski Müdürü Doğan Acar ve eşi Mine Acar ile Ankara cemiyetinden Sibel Helvacıoğlu, kızı Seda Helvacıoğlu ve oğlu Barış Helvacıoğlu da yer aldı. Helvacıoğlu ailesi, keyifli bir yılbaşı yemeğinin ardından 2018 için sağlık, mutluluk ve huzur dileğinde bulundu.

BURAK KUT’LA KARŞILADILAR

Yılbaşını ailecek geçiren isimler arasında Bülbüloğlu Vinç Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Önder Bülbüloğlu, eşi Filiz Bülbüloğlu ve oğlu genç iş adamı Berker Bülbüloğlu da vardı. Bülbüloğlu ailesi, yeni yılı Crowne Plaza Otel’de Burak Kut’un sahne aldığı gece ile karşıladı. Gecede Gültekin-Refika Güvensoy ve Erhan Peker gibi isimler de Bülbüloğlu ailesine eşlik etti. Uzun süre Londra’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönen Tuğçe Suna, ailesiyle birlikte Green Park Otel’deki kutlamaya katıldı. Suna, yeni yıldan umutlu olduğunu belirtirken Ankara’da aile işlerini sürdüreceğini belirtti.

Haberin Devamı

Ankaralılar yılbaşını böyle karşıladı

İSTANBUL VE LONDRA’DAN DAVETLİLER

Yeni yılın renkli görüntülerle karşılandığı adresler arasında Siyah Beyaz da yer aldı. Mekanda cuma ve cumartesi gecesi çıkan tüm gruplar, yılbaşına özel hazırlanan repertuarla sahneye çıktı. Mekanın işletmecisi Sera Sade ve annesi Fulya Sade’nin ev sahipliğinde geçen kutlamaya Ankara’nın yanı sıra İstanbul ve Londra’dan da konuklar katıldı. Kutlama, geç saatlere kadar devam etti.

Ankaralılar yılbaşını böyle karşıladı

 

Haberin Devamı

BAKKAL ÇİFTİ ŞEVVAL SAM DİNLEDİ

Gençlerbirliği eski teknik direktörü Mesut Bakkal ve eşi Ayla Bakkal, Winner İncek Otel’de Şevval Sam’ın sahne aldığı programa katıldı. Bakkal çifti, müzikler eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Çifte Tuğçe ve Batu Safi çifti, eşlik etti.

Ankaralılar yılbaşını böyle karşıladı

HEM YILBAŞI HEM KURULUŞ

Alabanda Turizm çalışanları, Holiday Inn Çukurambar’da düzenlenen yılbaşı kutlamasında biraraya geldi. Refik Kutluer’in ev sahipliğinde gerçekleşen gecede aynı zamanda şirketin 33. yılı da kutlandı. Çalışanlar, müzikler eşliğinde doyasıya bir gece yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!