Ankaralı Yönetici ve Bürokratlar Derneği'nden Akgül'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı Yönetici ve Bürokratlar Derneğinden Akgüle ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 11:38

Ankaralı Yönetici ve Bürokratlar Derneği'nden Akgül'e ziyaret

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, sivil toplum kuruluşlarıyla görüşmelerine devam ediyor. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına destek olan Akgül'ü Ankara Yönetici ve Bürokratlar Derneği Başkanı Fahrettin Böke ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.
samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Fahrettin Böke, derneğin çalışmaları ve hedefleri hakkında Akgül'e bilgi verdi. Sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerini önemsediklerini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Tecrübeli olan bürokrat ve yöneticilerin genç yönetici adaylarına bilgi, birikim ve tecrübelerini aktarması son derece önemli. Bu manada derneğin bürokratik yapıya, genç yönetici adaylarına son derece önemli faydalar sağlayacağı kanaatindeyim. Tecrübe, bilgi ve birikim genç neslin enerjisi ile birleşmesinin hepimiz açısından büyük bir kazanç olacağını düşünüyorum" dedi.
TECRÜBELİ BÜROKRATLAR DENEYİMLERİNİ AKTARACAK
Ankara Yönetici ve Bürokratlar Derneği Başkanı Fahrettin Böke'de bürokraside yıllarca emek vererek ciddi bir sosyal ve kültürel birikime sahip olmuş tecrübeli bürokratları; genç yönetici ve bürokrat adaylarıyla buluşturmayı hedeflediklerini dile getirerek: “Gençlere tecrübelerimizi ve birikimlerimizi aktarmak istiyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!