Ankaralı müzisyenler de Van için sahneye çıkacak

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı müzisyenler de Van için sahneye çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2011 00:00

Van’daki depremzedelere yardım amacıyla CerModern, Radyo ODTÜ, Ankara Caz Derneği ve Ankaralı müzisyenlerin katkılarıyla konser düzenlenecek. CerModern’de yarın gerçekleştirilecek konserin bütün bilet gelirleri depremzedeler için Türk Kızılayına bağışlanacak.

Haberin Devamı

CERMODERN Sanat Etkinlikleri Koordinatörü Sara Adıbelli, herkesin Van’da gerçekleşen felaketin yaralarını sarmak için  elinden geleni yaptığını söyledi.
Bu düşünceden hareketle CerModern, Radyo ODTÜ, Ankara Caz Derneği ve  Ankaralı müzisyenlerin katılımıyla bir konser organize ettiklerini anlatan  Adıbelli, “Bizler de oradaki vatandaşlarımıza destek olmak adına üzerimize  düşeni yapmak istedik ve tüm gelirinin depremzedeler yararına kullanılacağı  ‘Van’a Kulak Ver’ etkinliğini düzenlemeye karar verdik” dedi.

Konserin bugün saat 19.30’da CerModern’de gerçekleştirileceğini bildiren  Adıbelli, şunları kaydetti:

Kızılay’a   bağışlanacak

“Konserin bütün bilet   gelirleri Van’daki  depremzedeler için Türk  Kızılayına bağışlanacak. Çok kısa bir sürede tüm müzisyenlerin hassasiyetiyle  düzenlenen konserimize tüm Başkentlilerin de aynı hassasiyeti göstereceğini  umuyoruz. Yardım çabamızda bizi yalnız bırakmayan herkese şimdiden teşekkür  ediyoruz.” Etkinlikte yer alan, destek veren her kurumun ve kişinin gönüllü olduğuna  işaret eden Adıbelli, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Konser biletleri Biletix’ten temin edilebilecek. Afra Tafra, Belen,  Blackout, Dengesiz Herifler, Nükleer Başlıklı Kız, Kaotik, Melis Sökmen, Quartet  Nejdi Şimşek, Quartet Onur Aymergen, RockA, Sirius, Siyah Beyaz, Blues Band ve  Whiskey a Go Go seyircinin karşısına depremzedelere yardım için çıkacak.”


Biz de yardım elimizi uzatalım

ANKARA Caz Derneği adına soruları yanıtlayan Erdinç  Aktuğ da Van ve çevresindeki depremde mağdur olan insanlar için bir şey yapmak  istediklerini belirtti. “Ankara Caz Derneği olarak biz de yardım elimizi uzatmak istedik” diyen  Aktuğ, CerModern’in önderliğinde düzenlenecek konserde caz gruplarının gönüllü  olarak sahneye çıkacağını ifade etti.

Van’a 2 yardım TIR’ı gönderildi

VAN’da yaşanan 7.2 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için tüm Türkiye’de başlatılan yardım kampanyaları giderek çığ gibi büyüyor. Başkent’ten yapılan yardımlara son olarak Çubuk ve Akyurt ilçe belediyeleri de katılıp, Van’a 2 TIR dolusu yardım malzemesi gönderdi. Hakan TÜRKDAĞ/ DHA

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!