Ankaralı gençler İstanbul yolcusu

Güncelleme Tarihi:

Ankaralı gençler İstanbul yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2007 00:00

Bu yıl 5’incisi 31 Ağustos, 1-2 Eylül tarihleri arasında İstanbul Hezarfen Havaalanı’nda düzenlenen Rock’n Coke konserine Ankara’dan da büyük katılım var.

TÜRKİYE’nin en önemli açıkhava müzik etkinliklerinden biri olan Rock’n Coke, bu sene beşinci kez düzenleniyor. 31 Ağustos, 1-2 Eylül tarihlerinde, geçen sene olduğu gibi yine Hezarfen Havaalanı’nda düzenlenecek festivale, rekor düzeyde bir katılım bekleniyor.

İKİ GÜNDE 40 BİN SEYİRCİ

İlk yıl iki günde toplam 40 bin kişi tarafından izlenen, 4 bin kişinin çadır kurduğu ve hazırlıklarında yaklaşık iki bin kişinin görev aldığı Rock’n Coke, şimdiye kadar çeşitli ülkelerden 79 yabancı, 56 yerli grup olmak üzere 500’den fazla müzisyeni ağırladı. Festivalin bu seneki starları, uzun yıllar sonra yeniden bir araya gelen The Smashing Pumpkins ve son yılların en sevilen alternatif rock topluluklarından Franz Ferdinand olacak. Karizmatik Billy Corgan liderliğindeki The Smashing Pumpkins, dünya çapında 50 milyondan fazla albüm satışıyla modern Rock’ın hiç şüphesiz en önemli figürlerinden biri olarak kabul ediliyor. Grup uzun yıllar sonra ilk kez yeni bir albüm ve geniş kapsamlı bir turne ile bir arada.

Sahnelerin parlayan yıldızı Franz Ferdinand’ta geliyor

Garage-rock ve post-punk’ın en önde gelen topluluklarından biri olan Franz Ferdinand ise festivalin bu yıl parlayan bir diğer yıldız topluluğu oldu. Audioslave, Soundgarden gibi grupların yaratıcısı ve unutulmaz vokali Chris Cornell ve punk&alternatif rock’a getirdikleri yenilikçi bakış açısı ile dikkatleri çeken Manic Street Preachers’da bu yıl festival sahnesinde unutulmayacak performanslar sergileyecek.

Türk Rockunun devleri de var

Rock’n Coke’un 5. yılına özel bir performansla aynı sahneyi paylaşacak olan Teoman ve Rashit’in yanı sıra, hayranlarını yeni albüm müjdesiyle sevince boğan Pentagram da, Rock’n Coke İstanbul sahnesinde yerini alıyor. Ana Sahne ayrıca Özlem Tekin, Within Temptation, Hayko Cepkin, Gripin ve Aslı performanslarına ev sahipliği yapıyor. Festivale İstanbul’dan sonra en çok ilgi gösterilen şehirlerden biri de Ankara. Geçen senelerde olduğu gibi bu senede festivale Ankara’dan yoğun bir katılım bekleniyor.

FİYATLAR BELİRLENDİ

ŞEHİR dışından gelen izleyicilerin daha çok kombine + kamp seçeneğini tercih ettiği konserin

bilet fiyatları şöyle;

 Kombine+Kamp: 125YTL

 Kombine: 100 YTL

 Günlük: 70 YTL

 Sahne Önü 1: 50 YTL

 Sahne Önü 2: 30 YTL

KapIda:

 Kombine+Kamp: 150YTL

 Kombine: 120 YTL

 Tek Gün: 80 YTL

 Sahne Önü 1: 50 YTL

 Sahne Önü 2: 30 YTL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!