Ankaragücü'nde imza şov

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücünde imza şov
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2009 12:28

Turkcell Süper Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Ankaragücü, ara transfer döneminde renklerine bağladığı 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Cemal Aydın Spor Kompleksi'nde düzenlenen ve İcra Kurulu Üyesi Salim Türker'in hazır bulunduğu imza töreninde, Ceyhun Eriş yarım sezon için, De Nigris sezon sonuna kadar kiralık olarak, Ismael Bouzid, Semavi Özgür ve Özgür Bayer 1.5 yıllık, Bora Körk ve Ufuk Bayraktar ise 2.5 yıllık sözleşmelere imza attı.

Salim Türker, Ankaragücü'nün ilk yarıyı hak etmediği bir yerde tamamladığını belirterek, “İkinci yarı öncesinde iyi takviyeler yaptık. İkinci yarıda iyi bir yere gelmek istiyoruz. Çok önemli oyuncuları kadromuza kattık. Ismael Bouzid Cezayir'in, De Nigris Meksika'nın milli takımlarında oynadı. Ceyhun da bizde oynadığı dönemde milli takıma gitmişti. Umarım bunu yeniden başaracak. Diğer oyuncularımız da Türkiye'nin önemli takımlarına forma giymiş kaliteli oyuncular. Bütün transferlerimizin Ankaragücü camiasına hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Yeniden Ankaragücü'ne dönen yıldız oyuncu Ceyhun Eriş, Ankaragücü'nün taraftar potansiyeliyle bulunduğu yeri hak etmediğini ve bu durumu düzeltmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Meksikalı golcü De Nigris, Ankaragücü'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, ikinci yarıda sarı-lacivertli takımı hep birlikte üst sıralara taşıyacaklarını kaydetti.

Cezayirli savunma oyuncusu Ismael Bouzid de çok büyük bir camiaya geldiğini ifade ederek, takıma katılan kaliteli isimlerle ikinci yarıda Ankaragücü'nden çok söz ettireceklerini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!