Ankaragücü'nde beklenen ayrılık

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücünde beklenen ayrılık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2013 01:15

Sarı lacivertli uklübün yönetimi, liderliğinden kaybedilmesinden sorumlu tuttuğu Teknik Direktör Hayati Soydaş’ın görevine son verdi. Başkent ekibini bir süre altyapı sorumlusu Fuat Akyüz çalıştıracak.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde beklenen gelişme oldu ve Teknik Direktör Hayati Soydaş ile yollar ayrıldı. Başkent ekibini geçici olarak altyapı sorumlusu Fuat Akyüz’ün çalıştıracağı açıklandı.
Türkiye İkinci Ligi Kırmızı Grup’da mücadele eden Başkent ekibi, liderliği yakaladığı dönemde son iki haftada üst üste aldığı yenilgiler sonunda üçüncü sıraya inmişti. Kulüp yönetimi, camianın bu yenilgilerden sorumlu tuttuğu teknik kadro ile yollarını ayırma kararı aldı ve bu karar dün öğle saatlerinde Teknik Direktör Hayati Soydaş’a tebliğ edildi. Sarı lacivertli takımı, geçici olarak altyapı sorumlusu Fuat Akyüz’ün çalıştırmasına karar verildi. Yeni teknik direktörün en kısa sürede açıklanacağı ifade edildi.
Ankaragücü Yönetiminin, Hayati Soydaş ile yollarını ayırdığına ilişkin açıklaması şöyle:
“Yönetim Kurulumuz yapmış olduğu toplantıda, futbol takımımızın üstüste aldığı mağlubiyetlerden dolayı Teknik Direktörümüz Hayati Soydaş’ın görevine son verilmesini kararlaştırmıştır. Futbol Şubesi Sorumluluğuna Zekerya Murat’ın yerine Ercan Soydaş getirilmiştir.
Futbolcumuz Gürkan Alver’e görmüş olduğu kırmızı karttan dolayı 3000 TL para cezası verilmiştir.
Ayrıca istediğimiz performansı alamadığımız futbolcular ile devre arası yollarımızı ayırma ve bazı futbolcularımızı da A2’ye gönderme kararı alınmıştır. Takımımızı belli bir süre alt yapı hocamız Fuat Akyüz çalıştıracaktır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!