Ankaragücü penaltıya sığındı

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü penaltıya sığındı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2016 16:22

Sarı-lacivertliler, ceza atışının birini kaçırıp, ikisini gole çevirdiği maçta, bir puanı son anlarda kurtardı: 2-2.

Haberin Devamı

Stat: 19 Mayıs 

Hakemler: Ercan Hellaç (*), Bülent Uludoğan (*), Tuğrul Akkoyun (*)
MKE Ankaragücü: Ferhat (*), Göksu (**), Adem (*), Volkan (*), Onur (*), Harun (*) (Dk. 63 Timur **), Salih (*), Enes (*), Hasan (*), Ömer (*) (Dk. 72 Sertan ***), Emrah (*)
Bucaspor: Kemal Mert (***), Sancar (**), Kadir (**), Adil (**), Batuhan (**), Burak Can (**) (Dk. 90 Furkan), Ferhat (**), Barış (**), Alpay (**) (Dk. 73 Burak *), Emre (**) (Dk. 85 Ahmet), Deniz Pero (**)
Goller: Dk. 20 Ferhat, Dk. 43 Adil (Bucaspor), Dk. 84 ve 87 (penaltılardan) Sertan (MKE Ankaragücü)
Sarı kartlar: Dk. 25 Deniz Pero, Dk. 65 Ferhat, Dk. 83 Sancar, Dk. 85 Adil (Bucaspor), Dk. 64 Salih, Dk. 69 Sedat Bayrak (yedek kulübesinde), Dk. 75 Enes, Dk. 89 Sertan (MKE Ankaragücü)

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grup lider Manisaspor’un 12 puan gerisine düşen ve play-off grubuna kalma iddiasını canlı tutmaya çalışan Ankaragücü, sahasında küme düşme hattının içinde bulunan Bucaspor’a kritik puanlar kaptırdı. İlk maçta deplasmanda 4-0 yendiği rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 yenik kapayan sarı-lacivertliler, beraberliği son anlarda bulduğu penaltı golleri kurtardı.
Cezası nedeni ile seyirci desteğini alamamasına rağmen yeni Teknik Direktörü Hayati Soydaş yönetiminde maça hızlı başlayan Ankaragücü, üçüncü dakikada Emrah’ın ayağından penaltı kaçırırken, kaptan aynı zamanda ilk yarıda çok elverişli pozisyonları da cömertçe harcadı.
Konuk ekip ilk yarıda Ferhat ve Adil’in golleri ile 2-0 öne geçerken, Deniz Pero’nun bir şutunda da üst direk gole izin vermedi.
Ankaragücü ikinci yarıda baskısını artırdı ve gol için rakip kaleye yüklendi. Oyuna sonradan dahil olan Sertan Vardar, 84 ve 87. dakikalarda kazanılan penaltıları gole çevirdi ve maçı 2-2’ye getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!