Ankaragücü maçı çok tehlikeli

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü maçı çok tehlikeli
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2011 14:29

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, yarın deplasmanda karşılaşacakları Ankaragücü'nün tehlikeli bir rakip olduğuna dikkat çekerek, takımı konsantrasyon konusunda uyardı.

Dizar, Ankaragücü'nün ligin son sırasında yer almasının karşılaşmayı daha da kritik hale getirdiğini belirterek, “Ankaragücü maçı tehlikeli. İyi konsantre olursak ve istekli oynarsak maçı kazanırız” dedi.

Rakipleri karşısında dikkatli olmaları gerektiğini kaydeden Kamil Dizar, “Ankara'ya iyi hazırlanarak geldik. Hocamızın taktiksel anlayışlarını futbolcularımız sahada iyi uygularsa arzuladığımız sonuca ulaşırız. Bu nedenle oyuncularımızın tüm dikkatlerini sahaya vermeleri gerekiyor. Konsantrasyon çok önemli. Galibiyeti istemeleri lazım. Rakibimizin iyi oyuncuları da var” diye konuştu.

Kaleci Hasagiç'in yanı sıra Ali Güzeldal'ın sakatlığının sürdüğünü vurgulayan futbol şube sorumlusu Dizar, Zayatte'nin de cezası nedeniyle Ankaragücü karşısında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi.

Ankaragücü ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki karşılaşma yarın saat 19.00'da Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!