Ankaragücü Kaplan’a emanet

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü Kaplan’a emanet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2014 01:00

Muammer Özdemir ile yollarını ayıran sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği macerası kısa süren eski teknik direktörü ile anlaştı.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı grupta mücadele eden ve oynadığı son 5 maçta berabere kaldıktan sonra zirve yarışının gerisine düşen Ankaragücü’nde, Teknik Direktörlüğe Mustafa Kaplan getirildi. İç sahada oynanan ve 2-2 biten Tepecikspor müsabakasından sonra durum değerlendirmesi yapan Başkent ekibinin yönetimi, görevde kaldığı 14 maçta hiç yenilgi almayan Teknik Direktör Muammer Özdemir ile yollarını ayırdı. Başkan Mehmet Yiğiner, bu gelişmenin ardından, daha önce takım PTT Birinci Ligde iken görev yapan Mustafa Kaplan ile masaya oturdu. Yapılan görüşmede, uzlaşı sağlandı ve Kaplan yeniden Ankaragücü’nün teknik direktörü oldu. Muammer Özdemir ile yapılan görüşmenin ardından, takımın Özdemir’in yardımcısı Aykan Atik’e teslim edilmesi yönünde görüşün ağırlık kazandığı ancak daha sonra Mustafa Kaplan’ın göreve getirilmesinin kararlaştırıldığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

EN BÜYÜK DESTEK TARAFTAR

Ankaragücü, PTT Birinci Ligde mücadele ederken, genç ve deneyimsiz kadrosu, güçlü takımlara karşı ortaya koyduğu mücadelesi ile dikkat çekmiş, o dönem takımın başında bulunan Mustafa Kaplan, sezon bitiminde Hacettepe ile anlaşmıştı.
Bu sezonun başında Gençlerbirliği’ne geçen Kaplan’ın, 2-1 kaybedilen Bursaspor maçında yaşanan oyuncu değişikliği tartışması sonucu, kırmızı-siyahlılarla olan sözleşmesi sonlandırıldı.
1.5 yıl aradan sonra tekrar Ankaragücü’ne döndüğü için çok mutlu olduğunu belirten Kaplan, “En büyük desteğimiz taraftarımızdır. Çubuklu formayı hak ettiği yere taşıyacağız. Taraftarımızla coşacağız. Gün birlik günüdür. Tüm Ankaragücü camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!