Ankaragücü hız kesmedi

Güncelleme Tarihi:

Ankaragücü hız kesmedi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 13:44

Başkent ekibi, zirve yarışındaki kararlılığını ortaya koyarken, Teknik Direktör İsmail Kartal, ikinci yarıda gerçek kimliklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Haberin Devamı

TFF Birinci Ligin 12. haftasının açılış maçında Denizlispor’u, yenik duruma düştüğü maçta 2-1 yenen Ankaragücü, zirve yarışındaki kararlılığını ortaya koydu. Sarı-lacivertliler, oynadığı son 7 maçta 6. galibiyetini alırken, hız kesmedi ve puanını 24’e yükseltti. Sarı-lacivertliler, gelecek hafta zirve yarışının bir başka iddialı takımı Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ankaragücü Teknik Direktörü İsmail Kartal, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, “İkinci yarı ‘biz’ gibi oynadık ve kazandık” dedi. Kartal, milli maçlar nedeni ile lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyledi. Karşılaşmaya istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Kartal, şöyle konuştu:
“İlk devre Ankaragücü gibi değildik. Rakip çok kapandı, açamadık. Doğru zamanda bir gol bulduk ve devreye öyle gittik. Soyunma odasında oyuncularıma ilk yarıyı unutmalarını söyledim. İkinci yarı ‘biz’ gibi oynadık ve kazandık. Galibiyeti muhteşem taraftarımıza armağan ediyorum. Zor şartlar altında lige başladık. Hiçbir zaman sıkıntıların, hedeflerimizin önüne geçmesine izin vermedik. 5-6 aylık hikaye kolay anlatılacak bir şey değil. Bugünlere gelmek beni çok mutlu ediyor. Karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz, her takımı yenebiliriz.”

Haberin Devamı

3 PUANA AĞIR FATURA

Ankaragücü, müsabakayı 2-1 kazandı ancak gelecek haftaki kritik maç öncesinde sıkıntıya girdi. Ankaragücü’nün ilk golünü atan Alihan Kubalas ile 2. golün asistini yapan Erden Özgenç, gördükleri sarı kart nedeni ile cezalı durumuna düştü. Alihan ile Erdem gelecek hafta oynanacak ve zirve yarışını yakından ilgilendiren Giresunspor maçında forma giyemeyecek. Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli oyuncusu İlhan Parlak da Denizlispor maçının 16. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!