Ankara'daki terör saldırısı

Güncelleme Tarihi:

Ankaradaki terör saldırısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2016 16:21

- BURVANDER tarafından düzenlenen etkinlikte, saldırıda şehit olanlar ve yaşamını yitiren siviller anısına Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Bursa-Van Kültür ve Dayanışma Derneği (BURVANDER), Ankara'daki terör saldırısında şehit olanlar ve hayatını kaybeden siviller anısına etkinlik düzenledi.

Merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Kaynak Sokağı'nda dernek binasında gerçekleştirilen organizasyonda İl Müftüsü Mehmet Emin Ay tarafından dua ettirildi.

Saldırıda şehit olan ve ailesi Mudanya ilçesinde yaşayan Van nüfusuna kayıtlı Astsubay Üstçavuş Feyyaz İlhan'ın da anıldığı etkinlikte, Kur'an-ı Kerim okundu.

Dernek Başkanı İsa Tacar, etkinlikteki konuşmasında, "Ülkemizin sıkıntılı süreçlerden geçtiği bugünlerde BURVANDER olarak artık akan kana dur demek istiyoruz. Amacımız siyaset yapmak değil, hedefimiz vatandaşlarımızın bu ülkede daha huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamasını sağlamaktır. Biz el ele verirsek birlik ve beraberliğimizi bozmadan yekvücut olursak bizi birbirimizden ayırmak isteyenlerin oyunlarını bozmuş oluruz'' ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Etkinlik, Van'ın geleneksel yemeklerinden "ayran aşı" ikramıyla sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!