Ankara’daki gözyaşları tiyatro için 

Güncelleme Tarihi:

Ankara’daki gözyaşları tiyatro için
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 16:44

Tiyatro sahnelerinin ve televizyon ekranlarının sevilen oyuncusu Serhat Kılıç, 25 yıllık sanat birikimini bir tiyatro sahnesi ile taçlandırdı.

Haberin Devamı

Ankara’da kendi tiyatrosunu kuran ünlü oyuncu, göz yaşlarına hakim olamadı. 1 Nisan’da perdelerini açacak olan Sahne Ankara’nın açılışı için hazırlanan ünlü oyuncu Serhat Kılıç, tiyatronun ilk oyunu ‘Tek Kişilik Şehir’i, İstanbul seyricisine oynadı. Kendi tiyatrosunu kurmanın en büyük hayali olduğunu belirten oyuncunun Ankara’da bir de tiyatro okulu bulunuyor. Asıl gönlünden geçenin mezun olan öğrencilerine iş imkânı sağlamak olduğunu söyleyen Serhat Kılıç, “Öğrencilerimin mezun olduktan sonra çalışabilecekeleri bir sahneleri olmasını çok istiyordum. Sahne Ankara’nın kuruluşunun en büyük motivasyonu budur. Ben hayalimi gerçekleştirdim, tiyatroya gönül vermiş tüm meslektaşlarımın bu mutluluğu yaşamasını dilerim” dedi.

NİSANDA TİYATRO FESTİVALİ

Haberin Devamı

Sahne Ankara, dokuz oyunluk Tiyatro Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Oyuncu kadrosunda Serhat Kılıç, Benian Dönmez ve Gerçek Alnıaçık gibi başarılı oyuncuların yer aldığı ‘Tek Kişilik Şehir’ 1-2 Nisan’da festivalin ve sahnenin açılışında tiyatroseverlerle buluşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!