Ankara'daki Doğan Medya Center'ın camları kırıldı

Güncelleme Tarihi:

Ankaradaki Doğan Medya Centerın camları kırıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 18:51

Ankara’da, Eskişehir Yolu Söğütözü mevkiinde bulunan ve Hürriyet’in Ankara Bürosu'na da ev sahipliği yapan Doğan Medya Center binasının yola bakan tarafındaki camdan dış panellerinden yedisi bugün saat 17.07’de patladı. Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, camların kırılmasının, silahlı saldırı kaynaklı olmadığı bildirildi.

Haberin Devamı

Hürriyet'in Ankara Bürosu’na da ev sahipliği yapan Doğan Medya Center (DMC) binasında dün saat 17.07 sıralarında art arda patlama sesleri duyuldu. Binanın yola bakan tarafında giriş, 2, 5 ve 6. katlarındaki 7 ayrı dış cam panelin patladığı görüldü.

 

Ankaradaki Doğan Medya Centerın camları kırıldı

Polis ekipleri, silahlı saldırı şüphesiyle binada inceleme yaptı ancak bir balistik bulguya rastlanmadı. Ankara Emniyet Müdürü Hakan Arıkan da binaya gelerek ekiplerden bilgi aldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar da bilgi aldı.

Haberin Devamı

RAPOR GELMEDEN YORUM DOĞRU OLMAZ

Olaydan sonra binaya gelen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, “Bunun dışarıdan bir müdahaleden mi, binayla ilgili yapısal bir durumdan mı kaynaklandığı, olay yeri inceleme raporuyla ortaya çıkacak. Bu rapor gelmeden bir yorum yapmak doğru olmaz” dedi.

Haberin Devamı

Ankaradaki Doğan Medya Centerın camları kırıldı

VALİLİK: ISI DEĞİŞİMİ VEYA BİNANIN YAPISI

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, camların kırılmasının, silahlı saldırı kaynaklı olmadığı bildirildi. Açıklamada, “Olayın silahlı saldırı olduğuna ilişkin bir bulguya rastlanılmamıştır. 

 

Ankaradaki Doğan Medya Centerın camları kırıldı

BAKMADAN GEÇME!