Ankara'da yangın gecesi

Güncelleme Tarihi:

Ankarada yangın gecesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 00:00

Ankara'da çıkan iki ayrı yangında üç dükkan ve bir süpermarket kullanılamaz hale geldi.

Haberin Devamı

Altındağ, Siteler, Şehit Osman Hasan Dugan Caddesi üzerindeki beyaz eşya, kuruyemiş dükkanlarının arkasında bulunan depoda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin bir anda büyümesi üzerine yangın, dükkanların çatısına sıçradı. Yangını gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken; itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Öte yandan kuruyemişçi dükkanında bulunan tüpler dışarı çıkarıldı. Sağlık ekipleri de zehirlenme ve patlama ihtimaline karşı olay yerinde hazırda bekletildi. Yoğun dumanın yükseldiği yangın, itfaiye ekiplerinin uzun çalışmaların ardından kontrol altına alındı. Alevler nedeniyle işletmedeki beyaz eşyalarda hasar oluşurken, üç dükkan da kullanılamaz hale geldi. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Patlamalar korkuttu

Ankara’da bir diğer yangın da Etlik, Giresun Caddesi, Mestan Sokak’ta bulunan markette meydana geldi. Polis ve itfaiye ekipleri marketin üzerinde yaşayan vatandaşları tahliye etti. Ufak çaplı patlamaların da meydana geldiği yangına çevredeki vatandaşlar kendi imkanlarıyla müdahale etmeye çalıştı. Yangın nedeniyle evlerinden çıkan vatandaşlar korku dolu gözlerle itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi. Polis ekipleri, patlamaların devam etmesi üzerine vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı. Yangın nedeniyle markette büyük çapta hasar meydana geldi.

Yangına karşı çay keyfi

Öte yandan, yangının çıktığı marketin yan tarafında bulunan binanın balkonunda oturan vatandaşların itfaiye ekiplerinin çalışmalarına ve patlamalara aldırış etmemesi dikkat çekti. Balkonda oturan vatandaşlar, çay içip sohbetine devam etti.

KIZILAY'DAKİ ŞEKER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YANGINI AMATÖR KAMERADA TIKLAYIN

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!