Ankara'da son dakika geliÅŸmesi... Sürpriz görüÅŸme

Güncelleme Tarihi:

Ankarada son dakika gelişmesi... Sürpriz görüşme
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 11:20

Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere saat 12.00'de Cumhurbaşkanlığı'na gitti. Erdoğan-Yıldırım görüşmesi saat 12:17'de başladı. Kulislerde, kabine revizyonu olacağı iddiası dolaşıyor. Yıldırım'ın görüşme sonrası yapacağı açıklamayı canlı aktaracağız.

Haberin Devamı

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’ın, AK Parti Genel BaÅŸkanı seçilmesinin ardından konuÅŸulan kabine deÄŸiÅŸikliÄŸi konusunda bayram sonrası yeniden kulisleri ısındırmıştı.Â

Ankarada son dakika gelişmesi... Sürpriz görüşme

Bugün kulislere yansıyan ilk değerlendirmelere göre kabinede yeni isimlerin yanı sıra yer kaydırmalarının da olması bekleniyor.

Ay başında kulislere yansıyan bilgiler, 3-5 bakanın değişeceği yönündeydi. Ekonomi bakanları arasında da uyumlu bir çalışma ortamının sağlanmasının amaçlandığı öne sürülmüştü.

BAŞBAKAN AÇIKLAMA YAPACAK

Görüşmenin ardından Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklama yapacağı duyuruldu.

HANDE FIRAT: ÇOK DAR KAPSAMLI BİR REVİZYON OLMAYACAK

Hürriyet Ankara temsilcisi hande Fırat CNN Türk canlı yayınında konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu sürpriz görüşmenin bir kabine revizyonu nedeniyle olduğu Ankara’da konuşuldu. Çünkü böyle bir görüşme planlanmıyordu. Yeni kabinenin bu görüşmeden sonra açıklanması bekleniyor.

Dar kapsamlı mı geniş kapsamlı mı bir revizyon olacak diye soruluyordu. Çok dar kapsamlı demek mümkün değil. Yeni bazı isimler girecek, bazı isimler kabine dışı kalacak ama aslı kaydırmalar bekleniyor. Yani ‘A’ bakanlığından bir ismin ‘B’ bakanlığına geçtiğini göreceğiz.

BAKMADAN GEÇME!