Ankara’da renk gri biraz renklenmeli

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da renk gri biraz renklenmeli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 15:45

Başkent’te 80 iş adamına stil danışmanlığı yapan stilist Sertaç Darcan, Ankara’da iş adamlarının giyim konusunda zayıf bir konumda olduklarını belirterek farklı önerilerde bulundu.

Haberin Devamı

Stilde herşeyin para olmadığına dikkat çeken Darcan şöyle konuştu: “Ankaralı iş adamları gerçekten feci giyiniyorlar. Ankara’nın rengi gri, insanları biraz daha renklendirmeye teşvik ediyorum. Gri havayı yıkmak için biraz renk katmamız lazım. Stilde herşey para değil yakışması önemli. Çok büyük bütçelere gerek yok bana danışanları ben sosyete pazarına da götürüyorum lüks mağazalara da. Erkekler kahverengi kemer ve ayakkabıyı kesinlikle hayatlarından çıkarsınlar, yaşlı gösteriyor. Üst renkliyse alt sade, alt renkliyse üstün sade olması lazım. Satış danışmanları yerine moda danışmanlarıyla kıyafet seçimi yapsınlar. Çantada, küçük çantalarla büyük bavul çantaları, ayakkabıda yüksek tabanlıları, saatte büyük saatleri tercih edebilirler. 

EŞLERİ İYİ KOCALAR KÖTÜ GİYİNİYOR

Lacivert tonları çok moda, kamuflajlar da vazgeçilmezler arasında. Saç modeli olarak yanları kısa, üstleri uzun kestirebilirler. Erkeklerin ayda bir kere muhakkak cilt bakımı yaptırmalarını da öneriyorum. Gerektiğinde diş, botoks, dolgu ve hijyen konularında da profesyonel insanlardan destek alsınlar. Modadan hiç anlamam diyenler kıyafet almadan da mağazaları gezip vitrinleri inceleyebilirler. Günümüzde parayla rezil olan insanlar var. Bu kadar paraya rağmen kötü giyinenlere de açıkça bu durumu söylüyorum. Kadınları giydirmiyorum sadece erkeklere stil danışmanlığı yapıyorum. Erkekler eşleriyle alışverişe gitmesinler, kadınlar her zaman güzel giyinirken kocaları için aynı durumu göremiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!