Son dakika.. Ankara'dan kötü haber: Trafik kazasında 4 ölü, 1 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Son dakika.. Ankaradan kötü haber: Trafik kazasında 4 ölü, 1 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2017 08:31

ANKARA’nın Akyurt İlçesi’ndeki kavşakta kırmızı ışıkta geçen beton mikseri, otomobil ile çarpıştı. Kazada, halı sahada maç yapmak üzere otomobille giden gençlerden 4’ü öldü, 1’i ağır yaralandı. Hafif yaralı beton mikseri sürücüsü ise gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Akyurt’un Kızık Mahallesi’nde 4 gencin ölümüne neden olan kaza, Çankırı-Ankara Devlet Karayolu Akyurt giriş kavşağında dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Ankara’dan Çankırı yönüne giden 25 yaşındaki Hüseyin Dal yönetimindeki 06 AGU 27 plakalı beton mikseri, Ankara girişi kavşağına hızla girip, kırmızı ışıkta geçti. Bu sırada Akyurt Nurettin Cankurtaran Caddesi üzerinden Ankara yönüne giden ve Akyurt giriş kavşağından Çankırı Bulvarı üzerine çıkmak için yanan yeşil ışıktan geçmek isteyen Muhammet Ali Tosun yönetimindeki 06 KA 395 plakalı otomobille çarpıştı.

Son dakika.. Ankaradan kötü haber: Trafik kazasında 4 ölü, 1 yaralı

Kazada, Ankara’daki bir halı sahadaki maça giden gençlerden otomobil sürücüsü 24 yaşındaki Muhammet Ali Tosun, araçta bulunan amcasının oğlu 18 yaşındaki Burak Tosun ile aynı yaştaki Yaşar Ünal ve 16 yaşındaki Erdinç Kaya öldü.

Haberin Devamı

Kazada, aynı araçta bulunan 24 yaşındaki Halil Kurum ise, ağır yaralı olarak Ankara’da Dışkapı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda bulunan Kurum’un hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Hafif yaralı kamyon sürücüsü Hüseyin Dal ise, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Son dakika.. Ankaradan kötü haber: Trafik kazasında 4 ölü, 1 yaralı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!