Ankara Shopping Fest'in yüzü de değişti

Güncelleme Tarihi:

Ankara Shopping Festin yüzü de değişti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2013 00:00

Ankara’daki Taksim Gezi Parkı eylemleri nedeniyle ertelenen Alışveriş Festivali’nin yüzü de değişti. 14 Haziran’a ertelenen festival programı Isabeli Fontana’ya uymayınca festivalin yeni yüzü süper model Emily Didonato oldu.

Haberin Devamı

Ankara Shopping Fest'in (ASF) başlangıç tarihi “Gezi Parkı” eylemlerinin Ankara’ya yansımasıyla birlikte değiştirilirken, festival yüzü de değişti. ASF 2013’ün yeni yüzü süper model Emily Didonato oldu. Ankara Shopping Fest’ten yapılan açıklamada, ASF’nin değiştirilen tarihlerinin Brezilyalı model Isabeli Fontana’nın programıyla uyuşmaması nedeniyle festival yüzünün değiştirildiği bildirildi. Festival’in yeni yüzü olarak seçilen Amerikalı manken Emily Didonato, 13 Haziran’da Ankara’ya gelecek.

GONGA VURUP BAŞLATACAK

İkinci Ankara Shopping Fest’i, ASF Gong’una vurarak başlatacak olan melez manken Didonato, Başkent’te moda çekimlerine katılacak ve alışveriş yapacak. Ankara’da bulunduğu sürede bir basın toplantısı düzenleyecek olan ASF yüzü Didonato, festival çalışmaları dışında kentin tarihi ve turistik yerlerini de gezecek.

Haberin Devamı

CİROLARDA YÜZDE 30 HEDEFİ

ATO Başkanı Salih Bezci, ASF öncesinde Türkiye’yi ve Ankara’yı etkileyen bir süreç yaşandığını kaydederek, “Festivalimiz belirlediğimiz tarihte başlayacak ve bu yıl tüketicilerimize eğlence, kültür, sanat ve alışveriş dolu bir festival yaşatacağız” dedi. Bezci, bu yılki festivalle cirolarda yüzde 25-30 oranında bir artış hedeflediklerini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!