Ankara şampiyonluk sevinci bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Ankara şampiyonluk sevinci bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2012 10:08

Aroma Erkekler Voleybol Lig’inin köklü ekiplerinden olan Halkbank, yeni sezona oldukça iddialı bir şekilde hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yeni sezon öncesinde Hüseyin Koç, Emre Batur gibi yerli yıldız oyuncuları kadrosuna dahil eden başkent temsilcisi, yabancı transferinde de seçici davrandı. Mısır Milli takım oyuncusu Ahmed Abdelhay Salah ve Venezuella Milli Takımının etkili smaçörü Luis Augusto Diaz Mayorca ile kontrat imzalayan Halkbank, ABD milli takımının başarılı oyuncusu William Reid Priddy ile de kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezon için çalışmalarını Ankara’da sürdüren başkent ekibinin antrenörlüğünü , takımı geçtiğimiz yıl da çalıştıran Veselin Vukoviç  yapacak.

Başkandan centilmenlik çağrısı
Halkbank olarak, iyi bir kadro oluşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu, hedeflerinin her zamanki gibi şampiyonluk olduğunu söyledi. Süleymanoğlu şöyle devam etti:
“Öncelikle centilmence, her takımın birbirine saygı duyduğu bir lig yaşanmasını istiyoruz. Sezon centilmence ve fairplay ruhuna uygun bir şekilde geçsin. Bize gelince, gereken yerlere, uzun araştırmalar yapıp emek vererek çok kaliteli oyuncular transfer ettik. Yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Söz artık antrenörümüz, teknik heyet ve oyuncularımızda. CEV Cup ve Türkiye Liginde başarı için Halkbank formasının, değerini bilerek mücadele edecekler.”

Haberin Devamı

Başkent şampiyonluk istiyor
Ankara’nın sporda geriye doğru bir ivmesi olduğunu dile getiren Selahattin Süleymanoğlu, bu yıl takım sporlarında şampiyonluğu kovalayacak tek ekibin kendileri olduğunu belirtti. Ankaralı voleybolseverlerin desteği ile yeni sezonda mutlu sona ulaşacaklarını belirten Süleymanoğlu, “Ne futbol, ne basketbol ne de hentbolda şampiyonluk yarışını mutlu bir şekilde sonlandıracak Ankara takımı yok. Biz bu yıl, bunu başarmak için yola çıktık. Başkentin takım sporlarında şampiyonluğa en yakın ismi Halkbank’tır. Ankaralı sporseverler bunun bilincinde olarak bizi desteklesinler. Yönetimimizin de desteği ile Ankara ve camiamıza mutluluklar yeşeteceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!