Ankara saldırısı nedeniyle konser ve tiyatrolar iptal

Güncelleme Tarihi:

Ankara saldırısı nedeniyle konser ve tiyatrolar iptal
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 11:42

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle konser ve tiyatro oyunlarını 22 Şubat'a kadar iptal etti. 

Haberin Devamı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Ankara'da 28 kişinin öldüğü, 61 kişinin de yaralandığı terör saldırısı nedeniyle tüm konser ve tiyatro oyunlarını iptal etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Ankara'da yaşanan hain saldırı sonucundaki üzücü kayıplarımız sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı'na bağlı kültür merkezlerinde gerçekleşecek olan konser ve yetişkin tiyatro programları 22 Şubat 2016 tarihine kadar iptal edilmiştir. Programlar ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

Uygur Tiyatrosu da bugün ve yarın CRR'de sahnelenecek olan Marko Paşa Müzikali'ni erteleyerek seyircileriyle şu notu paylaştı:

"Süheyl&Behzat Uygur Tiyatrosu'nun 18 ve 19 Şubat 2016 tarihlerinde, 25. Yıl Kutlaması kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahnelenecek olan Marko Paşa Müzikali, Ankara'daki melun terör olaylarından dolayı ertelenmiştir. Ankara'da kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve tüm ülkemize başsağlığı dileriz."

 

 

Haberin Devamı

ZUHAL TOPAL PROGRAMINI İPTAL ETTİ

FOX TV'de izdivaç programı sunan Zuhal Topal da bugünkü yayınını iptal ederek Instagram hesabından şu notu paylaştı:

"Değerli izleyici ve dinleyicilerimiz, yaşanan terör olayları sebebiyle derin üzüntü içinde olduğumuzu ve bugün yayınlanacak olan radyo ve televizyon programlarımızı yapmayacağımızı bilginize sunarım. Olaylarda hayatını kaybedenlere Allah' tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar dilerim..."



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!