Umut Bulut'un babası Ankara'daki patlamada yaşamını yitirdi

Güncelleme Tarihi:

Umut Bulutun babası Ankaradaki patlamada yaşamını yitirdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 11:44

Ankara'da dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da olduğu ortaya çıktı. Galatasaray takımı yarın sabah 11:30'da özel uçakla Umut Bulut'un babasının cenazesine katılmak adına Kayseri'ye gidecek.

Haberin Devamı

Galatasaray, bu sabah Ankara'dan gelen acı haberle sarsıldı.

Başkentte dün akşam meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenler arasında sarı kırmızılı futbolcu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un da olduğu ortaya çıktı.

Umut Bulut'un, babasının yaşamını yitirdiği haberini bugün 11.00 sularında antrenman için geldiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde aldı.

Umut Bulutun babası Ankaradaki patlamada yaşamını yitirdi
Kemal Bulut, Galatasaray'ın Ankara'da oynadığı her maçtan önce sarı kırmızılı takımın kamp yaptığı otele giderek oğluyla hasret gideriyordu. Üstteki fotoğraf da 23 Ocak'ta oynanan Osmanlıspor-Galatasaray karşılaşması öncesi çekildi.

Haberin Devamı

Acı haberle yıkılan milli futbolcu hemen Ankara'ya hareket ederken, bütün takım arkadaşları büyük şok yaşadı.

Ankara'da yaşayan Kemal Bulut'un Gençlerbirliği-Galatasaray maçını Ankara 19 Mayıs Stadı'nda izlediği, karşılaşma sonrası evine dönerken hain saldırının kurbanı olduğu belirtiildi.

Haberin Devamı

Maç öncesi Galatasaray'ın kamp yaptığı otele gidip oğluyla hasret gideren Kemal Bulut, daha sonra 19 Mayıs Stadı'na giderek karşılaşmayı izledi.

Maçtan sonra oğluna sarılıp vedalaşan Kemal Bulut, daha sonra arabasını park ettiği Kızılay'a gitti. Tam arabasına yaklaştığı anda da acı olay meydana geldi.

 ACI HABERİ TELEFONDA SÖYLEYEMEDİLER
Umut Bulut'un, vefat haberini neden bugün öğrendiği sorusu ise az önce cevabını buldu.

Galatasaraylı futbolcu, Gençlerbirliği maçı sonrası vedalaştığı babasının, arabasını park ettiği Kızılay'da patlama meydana geldiğini duyunca telefona sarılıp haber almaya çalıştı. Kendisini defalarca aradı ancak ulaşamadı.

Umut Bulut, babasından haber alamayınca Ankara'daki kardeşlerinden öğrenmeye çalıştı. Ancak, kardeşleri acı haberi telefonda söyleyemedi.
Umut Bulut'un ağabeyi bu sabah Ankara'dan İstanbul'a gelerek Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti ve telefonda söyleyemediği vefat haberini yüzüne söyledi. İki kardeş daha sonra Ankara'ya doğru yola çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!