Ankara’nın sayı dart şampiyonu belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Ankara’nın sayı dart şampiyonu belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 00:00

Ankara’da dart sporunun şampiyonu, Lakeside by 312 Arena’da oynanan final maçıyla belli oldu. Final maçında birinciliği 10-7’lik skorla Pool Number One takımı, ikinciliği ise Efes Enfess takımı elde etti.

Başkent’in yeni dart mekanı ve Gürkan Ayvaz’ın işletmeciliğini yaptığı Lakeside by 312 Arena, Professinal Dart Organization tarafından düzenlenen ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu’nun desteklediği Efes Dark Ankara Dart Ligi’ne ev sahipliği yaptı. Efes Dark Ankara Dart Ligi Ödül töreni ve Masters Sayı Ligi final maçında finale kalan Pool Number One ve Efes Enfess takımlarının kıyasıya geçen maçını Başkent’in diğer lisanslı tüm dart oyuncuları ile dart hayranları da ilgiyle izledi.

Finale kalan iki takım best off 19 tek leg üzerinden maç yaptı. Professinal Dart Organisation tarafından düzenlenen ve Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu’nun desteklediği Efes Dark Ankara Dart Ligi’ne yıl boyunca toplamda 99 takım masters ve reserve ligde mücadele etti.

Ortak üçüncülüğü elde eden Crooscheck ve ÇSD takımları da madalya ile ödüllendirildi.

Bu arada play offlar öncesi oynanan lig maçlarında, en yüksek ortalama yapan ilk dört oyuncu her hangi bir yurt dışı açık turnuvaya gönderilmeye hak kazandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!