Ankara’nın amblemi Hitit Güneşi olmazsa Anıtkabir olmalıdır

Bu sitede oturanlar belediyenin yardım paketine muhtaç olamaz

TARİH 16.5.2008, saat 09.00-09.30 arası... Yer Ankara Batıkent Saygınlar Sitesi... Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yardım dağıtım aracı Batıkent’tin ekonomik durumu yüksek kişilerinin ev sahibi yada kiracı olarak ikamet ettikleri Saygınlar Sitesi içerisindeki yola park etmiş, yardım paketlerini dağıtıyor.

Yardım paketlerini dağıtmakla görevli kişi ile yaptığım kısa konuşmada yardım paketlerinin sitede görev yapan kapıcılara değil, diğer site sakinlerine dağıtım amacıyla gelmiş olduğunu her üç ayda bir bu yardım paketi dağıtım işinin yapıldığını öğrendim.

Batıkent’teki Saygınlar Sitesi’nde satılık evlerin fiatları 140 bin ile 200 bin YTL arasında değişiyor. Kiralarsa 600 YTL civarında site oto parkında son model araçlar park halinde...

Yani bu sitede ikamet eden fakir olamaz.

O halde bu yardımlar kime niçin dağıtılmakta? Birileri belediyenin iyi niyetinimi suistimal etmekte yada birileri kendilerine destek sağlamak için senin-benim cebimden yardım adı altında rüşvet mi dağıtmaktadır.

M. Ali İŞLEK-BATIKENT

İki Cumhuriyet Müzesi yıllardır kapalı

Şiddetsiz Türkiye ve Dünya

BÜYÜK Önderimiz Atatürk ve arkadaşlarını onurla anıyoruz. Sözel, duygusal, cinsel ve diğer şiddet türlerinin yaşanmadığı, kimsenin şiddet sonucu ölmediği, öldürmediği bir dünya için, herkesin yakalarına ve araçlarına mavi kurdele takıp, kadın, yaşlı, çocuk, genç ayırımı yapmaksızın, bugün 11.00-16.00 arası Ankara’da, Yüksel ve Sakarya caddelerinde açacağımız standlara gelmelerini, girişimin bildirisini imzalamalarını ve desteklemelerini bekliyoruz.

Türkiye Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Rıza SÜMER

El insaf Telekom

SABİT telefonumla 2.45 ytl’lİk görüşme yaptım. Gelen fatura 18 YTL zaten bunun 10 YTL’si, sabit ücret, diğerleri de çesitli nam altında vergi... El insaf artık. 2.45 YTL’lik hizmete 18 YTL’lik bedel... Buna ne ad verilir.

Yeter artık.

Siyasi iktidar kulaklarını tıkamış, seyredıyor.

Sabit ücret adı altında alınan bedel kalkmalıdır.

Tamer ÇAPIN

AKP Hükümeti Türkiye için güvenlik sorunu olmaya devam ediyor. Kapatma davası için yeterli halk desteğini bulamayan AKP, BOP’taki görevine dört elle sarılıyor.

Başaramayacak.

Bülent SARIOĞLU
Yazarın Tüm Yazıları