Ankara Kuyumcular Odası Başkan Adayı Aydoğdu: Altında fiyat birliği sağlayacağız  

Güncelleme Tarihi:

Ankara Kuyumcular Odası Başkan Adayı Aydoğdu: Altında fiyat birliği sağlayacağız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 13:13

Ankara Kuyumcular Odası Başkan Adayı Aydoğdu: Altında fiyat birliği sağlayacağız  

Haberin Devamı

Gökhan CEYLAN/ANKARA, (DHA)- ANKARA Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkan Adayı Ali Aydoğdu, göreve geldikleri takdirde meslektaşlarını rahatlatacak projeler hazırlayacaklarını belirterek, "Başta 22 ayar bilezik olmak üzere tüm sarrafiye ürünlerinde fiyat birliğini sağlayacağız" dedi.
Ankara Kuyumcular ve Saatçiler Odası, 7 Ocak Pazar günü Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde 27'inci olağan kongresini yapacak. 807 üyenin oy kullanacağı kongrede başkanlığa aday olan Ali Aydoğdu, göreve geldikleri takdirde meslektaşlarının menfaati için çalışacağını söyledi. Yaklaşık 4 ayda bin 300 esnafı ziyaret ettiklerini belirten Aydoğdu, ‘oturmaya değil hizmete talip olduklarını’ belirterek, şunları söyledi: 
"Başta 22 ayar bilezik olmak üzere tüm sarrafiye ürünlerinde fiyat birliğini sağlayacağız. Ankara altın ve gümüş ayarları maalesef İstanbul piyasasında geçerli görülmüyor, bu konuda büyük bir güvensizlik var. İnşallah odamız bünyesinde oluşturacağımız 'Ayar evi' ile kontrolü ele alacağız. Ayrıca Ankara'ya gelen bütün pazarlamacıların altın ve gümüş ayar kontrollerini de biz yapacağız. Öte yandan bankaların altın satmasından kaynaklanan bir mağduriyetimiz var. Buna gerçekten mani olmak istiyoruz. Bunun için uzman hukukçular yardımıyla bir mevzuat hazırlayacağız. Her önüne gelenin de kuyumcu dükkanı açmaması için yasal bir düzenleme üzerinde çalışacağız. Artık değişim zamanı gelmiştir. Ben ve ekibimde heyecan da var, enerji de var. Bu enerjimizi meslektaşlarımıza para kazandırma için kullanmak istiyoruz" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!