Ankara kızları show yaptı

Güncelleme Tarihi:

Ankara kızları show yaptı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2011 00:00

Dünyanın ilk modellik yarışmasının Türkiye seçmesi olan Miss Model of Turkey, bu sene 22-29 Mayıs tarihleri arasında Bodrum’un en büyük otellerinden Kefaluka Resort Otel’de yapılacak.

Bodrum’da Miss Model of Turkey & World Organizasyon Komitesi tarafından düzenlenecek olan yarışmada 24 genç finalist, kraliçe olmak için kıyasıya yarışacak. Final gecesinde Hande Yener, Reyhan Karaca, Ege ve Sinan Akçil gibi sanatçılar da sahneye çıkacak. 29 Mayıs akşamı Kefaluka Resort Otel’da yapılacak final gecesi Fashion One TV’den yayınlanacak. Gecenin sunuculuğunu oyuncu Toprak Sergen ile Fashion One TV spikeri Ece Filiz birlikte yapacak.

İlke atılan imza

Bu sene Miss Model of Turkey 24 finalist aday açıklarken, bunlardan 12’sinin Ankara Kızları Güzellik Yarışması ile iki yıldır adını duyuran Joker Ajans’tan çıkması İstanbul ve İzmir ajanslarında şaşkınlık yarattı. Joker Ajans, 12 Güzel kızı ile Miss Model of Turkey de bir ilke imza atarak bu yarışmaya 23 yıllık tarihinde en çok model veren ajans oldu.

Yoğun kamp dönemi

JOKER Ajans’ın sahibi Burak Özdemir “Biz başkentimizin kızlarının güzelliğini, destek verenlerimizin gücü ile ispatlamaya başladık. Ankara’da yapılan yarışmamızın ana sponsoru World Wella Paris’in sahibi Coşkun Kaplan’ın desteği ile 12 güzel adayımızla yarışma öncesi Bodrum’a özel kampa giriyoruz. Dünya yarışmalarında ülkemizi temsil eden ve Türkiye yarışmalarında dereceler alan Ankara’nın en iyi mankenlerinden Elit Çam ve Çağla Zoralioğlu adaylarımıza yürüyüş eğitimi verecek ve fotoğraf sanatçısı Coşkun Turgut da sanat danışmanı olarak kızlarımıza poz eğitiminde yardımcı olacak“ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!