Ankara Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Birinci Kalkınma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme Tarihi:

Ankara Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Birinci Kalkınma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2015 11:23

Ankara Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu’nun 2015 Yılı I. Toplantısı Ankara Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kalkınma Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Lale’nin başkanlığında toplanan Kurula Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, Yönetim Kurulu üyesi M. Nurettin Özdebir, Orhan Aydın, Prof.Dr. Mehmet Barca, Nesrin Semiz ile Kalkınma Kurulu üyeleri katıldı.
Açılış konuşmasında Kurul Başkanı Dr. Lale, sosyal kalkınmanın önemine değindi. Görev süresi bu toplantı ile biten Lale, Ankara Kalkınma Ajansı’nın bugüne kadar yaptığı başarılı işlerden bahsetti ve Kurula teşekkürlerini sundu.
Toplantıda ilk olarak seçim divanı oluşturuldu. Dr. Lale başkanlığında toplanan seçim divanında Katip Üye Yavuz Ekici’ye Kurulun en genç üyesi olan Güdül Kaymakamı Fatih Arıkoğlu eşlik etti. Oylama sonucu birinci Katip Üyeliğine Yavuz Ekici, ikinci Katip Üyeliğine Metin Fatih Öztepe seçildi. Yedek Katip Üyeler ise Bülent Korkmaz ile Sururi Şenses oldular.
Toplantıda ikinci olarak Kalkınma Kurulu Başkanı ve Başkanvekili seçildi. İki turlu yapılan oylamada Hasan Fehmi Yılmaz Kalkınma Kurulu Başkanlığına, Dr. Metin Özaslan Kalkınma Kurulu Başkanvekilliğine seçildi.
Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulunda yer alacak 3 asil, 6 yedek kurul üyesi için tek tek seçim yapıldı. Yönetim Kurulunda yer alacak ilk isim Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD)’den Seçim Aydın oldu. Yönetim Kurulunda yer alacak ikinci isim ODTÜ Teknokent Yönetim A.Ş.’den Mustafa İhsan Kızıltaş oldu. Yönetim Kurulunda yer alacak son isim ise Muradiye Kültür Vakfı’ndan Ahmet Hüsrev Ulusoy oldu. Yönetim Kurulunda yer alacak yedek üyeler Abdurrahman Güngör, Hüseyin Taklacı, Fatma Alan, Hamdi Necdet Çalışkan, Abdullah Azmi Kelemcisoy ve Hüseyin Ar oldular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!