Ankara gecelerine yeni bir soluk geldi

Güncelleme Tarihi:

Ankara gecelerine yeni bir soluk geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 00:00

Dablyu’nun terası, Bruja olarak hizmet vermeye başladı. Konuklar, geçtiğimiz günlerde İstanbul’dan gelen kabare ekibi, Sulukuleli dansözler ve Kumkapı’dan gelen roman fasıl ekibinin şovlarıyla keyifli bir gece geçirdi.

Mİnasera Alışveriş Merkezi’nin üst katında bulunan ünlü gece kulübü Dablyu’nun terası, Bruja olarak hizmet vermeye başladı. İstanbul’un gözde mekanlarından Al Jamal tarzında olan Bruja, dekorundan eğlence anlayışına kadar Doğu ve Batı sentezini bünyesinde barındırıyor.

Gecenin keyfini çıkardılar

Ankara eğlence hayatına yeni bir soluk getiren Bruja, geçtiğimiz günlerde düzenlenen gece ile hizmet vermeye başladı. Konuklar, İstanbul’dan gelen kabare ekibi, Sulukuleli dansözler ve Kumkapı’dan gelen roman fasıl ekibinin şovlarıyla keyifli bir gece geçirdi. Bazı konuklar, fasıl ekibinin müzikleri eşliğinde dansözle birlikte göbek atmayı tercih etti. Geceye katılan bazı konuklar minderlerinde oturarak gecenin keyfini çıkardı.

Otantik dekorasyon

Terası tüllerle çevrilerek kapatılan Bruja, otantik bir dekorasyona sahip. Rahatlığın ve eğlencenin ön plana çıktığı mekan, Doğu ve Batı sentezini barındırıyor. Yayvan koltuklar, aynalar, ayaklı siniler, faslı bardaklar, mumlar, şamdanlar ve kadifeler, mekana oryantalist bir hava katıyor. Mekan, Osmanlı saraylarının teraslarını anımsatıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!