Ankara Festivali gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

Ankara Festivali gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2011 00:00

Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan uluslararası “Büyük Ankara Festivali” yüz binlerce konuğuna kapılarını açmak için gün sayıyor.

Haberin Devamı

ATATÜRK Kültür Merkezi alanında 2-10 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek  “Büyük Ankara Festivali’nde çocuklar, gençler, yaşlılardan oluşan her yaştan ziyaretçi birbirinden ünlü sanatçıların verdiği konserlerle, birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı aktivitelerle coşku, heyecan ve eğlenceyi bir kez daha yaşayacak.
Büyük Ankara Festivali’ne az bir süre kala Atatürk Kültür Merkezi’nin her noktasında hazırlıklar aralıksız sürerken, festival alanına kurulacak dev oyuncaklar, eğlenceli yarışmalar, sirk ve panayırlar da çocukların hoşça vakit geçirecekleri yerler olacak.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da yüz binlerce Başkentlinin ve yaz günlerini yemyeşil ve rengarenk Ankara’da geçirmek isteyen ziyaretçilerin buluştuğu adres olacak dev şenlikte, vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi birimlerinin stantlarında da çalışmalara ilişkin bilgiler alıp, kullanılan araç gereçleri de yakından görme fırsatı elde edebilecek.
Festivale yıldız yağacak
Büyükşehir Belediyesi tarafından dördüncüsü düzenlenen Büyük Ankara Festivali’nde geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda yine yıldızlardan oluşan geniş bir sanatçı kadrosu bulunuyor.
Başkentliler 8 gün süresince sıcak yaz akşamlarını her gece birbirinden ünlü ve sevilen ses sanatçılarından Ebru Gündeş, Murat Boz, Ziynet Sali, Emre Aydın, Zara, Alişan, Sıla, Mustafa Ceceli, Murat Dalkılıç, Gülşen, Gülben Ergen, Eda Karaytuğ, Ferhat Göçer, Niran Ünsal, Sibel Can, Özcan Deniz’in verdiği konserlerle renklendirecekler.  Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yapacağı konserin sonunda muhteşem havai fişek gösterilerini de izleme imkanı bulacaklar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!