‘Ankara ekonomik bir merkez’

Güncelleme Tarihi:

‘Ankara ekonomik bir merkez’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 16:33

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Ankara 22. Olağan Genel Kurulu Gala Yemeği, Ankara Rixos Otel’de gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Etkinliğe katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara'nın başkent olmasının yanında çok önemli bir ekonomik merkez olduğunu belirterek, Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasında Ankara'nın bu yönünün daha fazla takdir edilmesi gerektiğini vurguladı. Ankara'nın, Kurtuluş Savaşı'nın başkentliğini yaptığı gibi ikinci kurtuluş mücadelesi olan 15 Temmuz darbe girişiminin de başkentliğini yaptığına işaret eden Yılmaz, bu açıdan bütün Başkentlilere teşekkür ettiğini dile getirdi.

ERDAL YENİDEN BAŞKAN

MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak bu yıl MÜSİAD üyelerinin yüzde 38'inin yeni yatırımlar tasarladığını, yüzde 31'inin yeni istihdam planladığını, yüzde 33'ünün tasarruflarının artacağını düşündüğünü ve yüzde 48'inin de 2016'ya kıyasla daha iyi yıl beklediğini aktardı. Olağan Genel Kurul’da yeniden MÜSİAD Ankara Şube Başkanı seçilen İlhan Erdal ise Türkiye'nin 2023 hedeflerini hayal olarak görmediklerini, aksine bu hedefleri aşacaklarına yürekten inandıklarını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!