Ankara’da aşkı arayacaklar

Güncelleme Tarihi:

Ankara’da aşkı arayacaklar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2015 14:53

Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Beni Affet’in ardından Ankara yeni bir diziye daha ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Üç dizinin de yapımcılığını üstlenen MGA, Aşkların En Güzeli isimli yeni dizinin çekimlerine başladı. 12 Ekim’de TV 8’de yayınlanmaya başlayacak olan günlük dizi, Adana’dan Ankara’ya göç eden Güneş ailesini ve aile fertlerinin hikayesini anlatıyor.

Haberin Devamı

Yeni sezonda TV 8 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan ‘Aşkların En Güzeli’ dizisinin çekimleri başladı. Çocuklarının geleceğini düşünen Mansur Güneş ve ailesinin Adana’dan Ankara’ya uzanan hikayesi ile Mansur’un oğlu Yusuf ve kızı Zeyno’nun aşklarını anlatan dizi, 18 Ekim’de ekrana gelecek. Dizinin yapımcılığını ise Ankara’da çekilen diğer üç dizi Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Beni Affet’in yapımcısı MGA üstleniyor.

GENÇ OYUNCULAR
Dizinin kadrosunda yeni oyuncular dikkat çekiyor. ‘Yusuf’ rolünde Hakan Latifoğlu, aşık olduğu ‘Müjgan’ rolünde Cemre Burcu Tosun, ‘Zeyno’ rolünde Ümit Beste Kargın, aşık olduğu adam ‘Fırat’ rolünde Ayberk Yılmaz gibi genç isimler kamera karşısına geçiyor. Dizide rol alan diğer oyuncular ise Ebru Nil Aydın, Şahin Ergüney, Pelin Dikmenoğlu, Münir Canar, Ebru Uysal, Özlem Danacı, Cüneyt Mete, Gülizar Oltulu, Serkan Ekşioğlu, Serkan Melikoğlu, Elif Yoldaş, Ezgi Aytaç, Burçin Sezen Kılıç ve Deniz Demirel.
Biz de dizinin ilk set gününe konuk olarak hem teknik ekibin hem de oyuncuların heyecanına şahit olduk. Ankaralı tiyatroseverlerin yakından tanıdığı Ebru Uysal ve tiyatronun yanı sıra dizilerdeki kötü adam karakterleriyle de adından sıkça söz ettiren Cüneyt Mete, ilk gün kamera karşına geçen isimler arasındaydı.

Haberin Devamı

YİNE KÖTÜ KARAKTER
Kötü adam rolünün üstüne yapıştığından şikayet eden Cüneyt Mete, yeni dizide de yine bir kötü karakteri oynayacağını söyledi. “Ben de çok arzu etmiyorum kötü oynamayı ama iyi karakterler de çok dümdüz oluyor. Artık biraz tatlı, iyi bir şey oynamak istiyorum. Sert ve kötü adam tipten kaynaklanıyor” diyen Mete, daha önce Beni Affet ve Unutma Beni’de rol aldığını belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Diğer iki diziye sonradan girmiştim. Oturmuş dizilerdi. Ama bu yeni bir dizi ve başka bir sorumluluk. Tutacak mı, tutmayacak mı gibi endişeleriniz var. Henüz set oturmadığı için çalışma süreleri çok uzun oluyor.”

TİYATRO DÖRT OYUN
Dizinin yanısıra Ankara Devlet Tiyatrosu bünyesinde tiyatro yapan Cüneyt Mete, yeni sezonda dört farklı oyunda rol alacağını belirtti. Geçtiğimiz sezonun beğenilen yapımlarından Shakespeare Zorda’nın yanısıra Jerry ve Tom’un da bu sezon oynayacağını aktaran Mete, iki yeni oyun olan Gronola Metodu ve Terapi Ötesi oyunlarında da seyirci karşısına geçeceğini ifade etti. Oyunculuk adına hedefinin iyi bir sinema filminde oynamak olduğunu dile getiren Mete, “Tiyatro ve dizi çok farklı şeyler. Tiyatronun esprisi canlı oluşu. Er meydanı. Bana göre dizi de tiyatroda suya yazı yazmak. Tiyatroda dünyanın en iyi oyuncusu olsan da seyirciye selam verip, sırtını döndükten sonra yoksun. Dizi desen öyle yalanın büyüğü. Hemen tüketilip atılan bir şey. Ama sinema öyle değil, tarih” diye konuştu.

Haberin Devamı

İSTANBULLU ZENGİN AİLENİN KIZI
Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncularından Ebru Uysal da, Aşkların En Güzeli’nin kadrosunda. O da yeni dizi için oldukça heyecanlı. Daha önce dizi olarak birkaç küçük tecrübesi olduğunu belirten Uysal, ilk kez önemli bir rolde izleyici karşısına geçeceğini dile getirdi. Uysal, dizide canlandıracağı ‘Şule’ karakterini “Şule İstanbullu zengin bir ailenin kızı. Ankara’da bir gence aşık oluyor ve Ankara’ya yerleşiyor. Sonra kocasını kaybediyor. Ablası ve eniştesi de destek olmak için Ankara’ya geliyor” sözleriyle anlatıyor. Yeni bir işin tıpkı bir doğum heyecanı gibi olduğunu belirten Uysal, Aşkların En Güzeli dizisinde seyirciyi her gün farklı bir hikayenin beklediğini ve izleyicinin diziyi çok seveceğini söyledi. Uysal, “Yazarlarımız seyircinin nabzını çok iyi tutuyor. Her gün ne olacak acaba diye biz de merak ediyoruz” dedi.

Haberin Devamı

TELEVİZYON İNSANLARA ÇOK ÇABUK ULAŞIYOR
Ankara Devlet Tiyatrosu’nda geçtiğimiz sezon Ermeni tehcirinin 100. Yıl dönümü nedeniyle yapılan Bir İnce Sızı Nisan 1915 oyunun bu sezon da devam ettiğini dile getiren Uysal, oyunda Ermeni kızını canlandırdığını aktardı. Uysal, tiyatro ve dizinin birbirinden çok farklı olduğunu belirterek, “Tiyatroyu çok seviyorum. Sahneye çıkmak benim mesleğimden öte hayatım, beni mutlu eden yer. Ama ekranda iş yapmak da çok keyifli. Tiyatro hata kabul etmiyor burada hatalarınızı telafi edebiliyorsunuz. İnsanlara çok çabuk ulaşabiliyorsunuz” dedi.
Dizinin genç oyuncularından Burçin Sezen Kılıç da, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü yeni bitirdiğini ve ilk kez bir dizide rol alacağını belirtti.

Haberin Devamı

ANKARA’DA HAYATA TUTUNMA ÇABASI
Güneş ailesi Adana’dan Ankara’ya gelmiştir. Mansur ve Leman evlatlarının mutluluklarını ister. Büyük kızları Fahriye’nin kocası Cemil’den yana yüzünün gülmesini, oğulları Yusuf’un iyi bir iş sahibi olup, yuvasını kurmasını, kızları Zeyno’nun hayallerini gerçekleştirmesini, tekne kazıntısı küçük oğulları Aliş’in yeni okulunda başarılı olmasını isterler. Güneş ailesi bir çok sınavdan geçer, bir çok güçlüğü aşar, sarsılır ama her şeye rağmen asla yıkılmaz. Çünkü sevgi bağları güçlüyse bir aileyi yıkmaya kimsenin gücü yetmez.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!