Ankara A Milli Takım'ın uzağında kaldı

Güncelleme Tarihi:

Ankara A Milli Takımın uzağında kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2010 11:43

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden başkent ekiplerinden Gençlerbirliği ve Ankaragücü, son yıllarda (A) Milli Takım'ın uzağında kaldılar.

(A) Milli Takım aday kadrosuna en son geçen sezon Ankaragücü'nde forma giyen Ceyhun Eriş çağrılmıştı. Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2010 Dünya Şampiyonası Eleme Grubu'nda, 10 Ekim 2009 tarihinde deplasmanda oynanan Belçika maçında Ceyhun'a ilk 11'de görev vermişti. Terim, karşılaşmanın 46. dakikasında Ceyhun'u oyundan alarak yerine Fenerbahçeli Semih'e şans tanıdı.

Ceyhun'un dışında, Ankaraspor'dan Emre Aşık, Ankaragücü'nden Serkan Kırıntılı ve Gökhan Emreciksin ile Gençlerbirliği'nden Giray Kaçar özel maçlarda kadroda yer bulan isimler oldular.

Uruguay ile 25 Mayıs 2008 tarihinde yapılan özel karşılaşmada, o dönem Ankaraspor forması giyen tecrübeli futbolcu Emre Aşık ilk 11'de görev yaptı.

Türk Milli Takımı'nın, Belarus ile 26 Mart 2008 tarihinde deplasmanda oynadığı özel maçta ise Ankaragücü ve Gençlerbirliği'nden toplam 3 oyuncu aday kadroya çağrıldı. Ankaragücü'nden kaleci Serkan Kırıntılı ve Gökhan Emreciksin, Gençlerbirliği'nde de Giray Kaçar kadroda şans buldular. 3 futbolcu da karşılaşmaya yedek başlarken, Belarus karşısında forma giyemedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!