Ankara 2016’ya ünlülerle girecek

Güncelleme Tarihi:

Ankara 2016’ya ünlülerle girecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2015 13:42

Ankara, ünlü isimlerin sahne alacağı konserlerle 2016’ya “Hoş geldin” diyecek. Ankara Hürriyet, pop, fantezi ve rock müziğin güçlü seslerinin yer aldığı Başkent’in yılbaşı programını derledi.

Haberin Devamı

SELAMİ ŞAHİN

YILLAR ONU ESKİTEMEDİ

* Yılların eskitemediği isimlerden Selami Şahin ve orkestrası, Swissotel’de sahne alacak. Selami Şahin, 2015’i uğurlarken en güzel şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek. Kerem Akın ve orkestrası ile Biriz Özbakır da gecede sahne alacak isimler arasında yer alıyor. Gecenin bistro ücreti 189 TL. Konaklamalı seçenekler ise 499 TL’den başlıyor.

ZEYNEP DİZDAR

HEM EĞLENCE HEM MÜZİK

* Hilton Otel, yılbaşı gecesi pop müziğin sevilen isimlerinden Zeynep Dizdar ve Faruk K ile komedyen Yavuz Seçkin’i ağırlıyor. Türk mutfağından lezzetlerin yanı sıra Uzak Doğu, İtalyan ve İspanyol mutfağından da lezzetlerin sunulduğu yılbaşı programında, katılımcıları hem eğlence hem de müzik dolu bir gece bekliyor. Gecenin fiyatları ise 199 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

SOUL PROJECT

HAREKET 21.00’DE BAŞLIYOR

* Ankara gece hayatının önemli gruplarından Soul Project, JW Marriott Otel bünyesindeki Velocity’de düzenlenen gecede sahne alacak. Akşam 21.00’de başlayacak olan eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek. DJ performansların da eşlik edeceği gecenin kişi başı fiyatı ise 150 TL.

EMRE ALTUĞ

AŞK DOLU ŞARKILARLA SAHNEDE

* Pop müziğin yakışıklı isimlerinden Emre Altuğ, Sheraton Otel’deki yılbaşı kutlamasında sahne alacak. Gece, ‘2015’e veda kokteyli’ ile devam edecek. Bahtiyar Özdemir ve orkestrasının performansıyla başlayan gecede, saatler ilerlediğinde sahneye Emre Altuğ gelecek. Ankaralılar, 2016’yı Altuğ’la birlikte karşılayacak. Altuğ, gecede aşk dolu şarkılarını seslendirecek. Oryantal ve davul şovların da yer aldığı gecenin fiyatı 199 TL’den başlıyor.

ÜMİT SAYIN

EFSANEDEN UNUTULMAZ ŞARKILAR

90’lı yılların unutulmaz şarkıcılarından Ümit Sayın da, yeni yılı Ankaralılarla karşılayacak isimlerden. Sayın, Latanya Otel’deki programda sahne alacak. Sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek olan Sayın, dinleyenlere nostaljik dakikalar yaşatacak. Kişi başı ücreti 159 TL’den başlayacak gece, günün ilk saatlerine kadar devam edecek.

FİRDEVS

TÜRKİYE ONU POPSTAR’LA TANIDI

Haberin Devamı

* Popstar yarışmasıyla ünlenen Firdevs, Büyükhanlı Park Otel’de sahne alacak. Sunuculuğunu Ufuk Deniz’in yapacağı gecede Firdevs, 2015’in son dakikalarında sahneye gelecek ve yeni yılı karşılayacak. Şarkılarıyla Ankaralılara keyifli bir gece yaşatmaya hazırlanan Firdevs’in ardından Dj Alperen kabine geçecek ve geceye devam edecek. Gecenin fiyatları 139 TL’den başlıyor.

PETEK DİNÇÖZ

AYAŞLILARLA, 10’DAN GERİYE SAYACAK

* Ayaş’ta bulunan Prejtige Thermal Otel, Petek Dinçöz’le yeni yılı karşılayacak. Gece Popstar Özlem Ceylan’ın performansıyla başlayacak. 2016’yı ise Dinçöz, sahnede karşılayacak. Geri sayımı yapacak olan Petek Dinçöz, Ankaralılara felekten bir gece yaşatacak. Oryantal şovlar ve DJ performanslarıyla renklenecek gecenin fiyatları ise 199 TL’den başlıyor.

HAKTAN

Haberin Devamı

GÜÇLÜ SESLE KEYİFLİ BAŞLANGIÇ

* Haktan, Meyra Palace Otel’deki programda sahne alacak. Kuşadası Altın Güvercin Yarışması birincisi Hale Özbaş’la başlayacak gecenin ilerleyen saatlerinden sahneye gelecek olan Haktan, güçlü sesi ve şarkılarıyla 2016’ya keyifli bir başlangıç yapacak. DJ Santa Fuego’nun da performans sergileyeceği gecede sürpriz çekilişler ve oryantal şov bulunuyor. Gece 275 TL’den başlıyor.

NADİDE SULTAN

ŞARKI VE SAHNE ŞOVU BİR ARADA

* Çukurambar’da bulunan Holiday Inn Çukurambar’da Nadide Sultan sahne alacak. Semih Koç’un sahnesiyle başlayan gece oryantal şovla devam edecek. 2016’nın yaklaşmasıyla birlikte sahneyi Nadide Sultan devralacak. Sultan, şarkıları ve sahne şovlarıyla keyifli bir gece yaşatacak. Fiyatlar ise 149 TL’den başlıyor.

Haberin Devamı

BÜLENT SERTTAŞ

FANTEZİ MÜZİKLE YILBAŞI

* Söğütözü’nde bulunan Anadolu Hotels Down Town’da fantezi müziğin sevilen ismi Bülent Serttaş sahne alacak. Orkestra Mavi ve oryantal şovların da yer aldığı gecede Serttaş, yeni yılı Ankaralılarla birlikte karşılayacak. Gecenin fiyatları 150 TL’den başlıyor.

NEDİM ZEPER

HİT PARÇALARLA 2016’YA MERHABA

* Nedim Zeper ve orkestrası, Ankara Akman Rönesans’ta yılbaşı konseri verecek. Nedim Zeper’den önce sahneye Ayça çıkacak. Yılın son dakikalarından sahneye çıkacak olan Zeper ve orkestrası, geçmişten günümüze hit olmuş şarkıları seslendirecek.

KENAN DOĞULU

KENDİ MEKÂNINDAN SELAMLAYACAK

* Bilkent Station içindeki Bis’in ortaklarından Kenan Doğulu, yeni yılda ortağı oldu mekanında sahneye çıkacak. DJ Mehmet Karakoç’un geceye özel hazırladığı repertuar ve Duygu Soylu’nun güçlü sesiyle başlayacak gecenin finalini Doğulu yapacak.

Haberin Devamı

LEVENT DÖRTER

SÜRPRİZ HEDİYE ÇEKİLİŞLERİ

* Levent Dörter ve orkestrası Tunus Caddesi’nde bulunan Holiday Inn Otel’de sahne alacak. Hilal Şahin’in performansıyla başlayan gecede oryantal şovlar ve sürpriz hediye çekilişleri yer alıyor. Pop müziğin sevilen şarkılarını seslendirecek olan Dörter, dinleyenlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Fiyatlar 259 TL’den başlıyor.

KORAY AVCI

‘AŞK İLE’ DİYECEK

Koray Avcı, Jolly Joker’de sahne alacak. ‘Aşk İle’ albümüyle büyük beğeni toplayan Avcı, şarkılarını Ankaralılar için seslendirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!