Anka’nın hekim kadrosu güçleniyor

Güncelleme Tarihi:

Anka’nın hekim kadrosu güçleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 09:18

Anka’nın hekim kadrosu güçleniyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Anka Hastanesi, hem kentin hem de çevre illere sağlık alanında başarılı hizmet vermeyi güçlendirdiği hekim kadrosu ile sürdürüyor.

Anka Hastanesi’nin hekim kadrosuna Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr.Ercan Taşpınar da katılarak, hasta kabulüne başladı. 1975 yılında Konya'da dünyaya gelen Ercan Taşpınar, ilk ve ortaöğreniminin ardından 2000 yılında Konya Meram Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2000-2003 yılları arasında Karaman Devlet Hastanesi’nde görev yapan Taşpınar, 2009 yılında, Meram Tıp Fakültesi’nden Beyin ve Sinir Cerrahisi ihtisasını aldı. Dr.Taşpınar, 2010-2014 yılları arasında Konya Ilgın Devlet Hastanesi, 2014- 2015 yılları arasında Beyhekim Devlet Hastanesi, 2015-2016 yılları arasında ise Mersin Anamur Devlet Hastanesi’nde görev yaptı .

Konjenital Spinal Malformasyon, Lomber Fraktür, Lomber Diskopati, Multi travma ve kafa travması tedavi yaklaşımları alanlarında ihtisas yapan Ercan Taşpınar’ın tuzak nöropati, nöroliz yaklaşımları ve tedavisi, servikal diskopati, anterior yaklaşımları, meningosel malformasyon, meningomiyelosel hidrosefali ilişkisi teşhis ve tedavileri, beningn intrakranial lezyon cerrahi değerlendirilmesi, hipofiz, adenotümör, endokrinoloji ve cerrahi değerlendirilmesi, optik lezyon basıları, pediatrik kraniofarengiom teşhis ve tedavileri, değerlendirilmesi; intramedüller kitle, paramedikal ve cerrahi değerlendirmeleri AVM ve anevrizma cerrahi ve nöroradyolojik yaklaşımları alanlarında uzmanlığı bulunuyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!