ANİF 2018 kapılarını açıyor

Güncelleme Tarihi:

ANİF 2018 kapılarını açıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 13:37

ANİF 2018 kapılarını açıyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA işgücü piyasasının önemli aktörlerinin stant açacağı Antalya İstihdam Fuarı (ANİF) 15-18 Mart günlerinde gerçekleştirilecek.

Antalya Valiliği himayesinde 2013 yılından itibaren gerçekleştirilen ANİF, turizm sezonu öncesi iş arayanlar ile sektör temsilcilerini Cam Piramit Fuar Alanında aynı çatı altında buluşturuyor. Geçen yıl 20 bine yakın iş arayan fuara katılarak iş başvurusunda bulundu. Aynı zamanda insan kaynakları yetkilileri ile yüz yüze görüşüp, iş ve meslek danışmanları ile tanışan katılımcılar İŞKUR'un bir çok alanda düzenlediği eğitim seminerlerine de katılma imkanı buldu.

Bu sene Antalya Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Akdeniz Üniversitesi, ATSO ve AESOB'un da stant kuracağı fuarda katılımcılar bu kuruluşları tanıyarak iş olanaklarından haberdar olacak. Turizmden (oteller, tatil köyleri ve acenteler) tarıma, sanayiden sağlık kuruluşlarına, havacılıktan perakende ticarete, özel istihdam bürolarından güvenlik firmalarına birçok sektörden işletmenin katılım sağlayacağı ve 100'den fazla 50+ istihdamı bulunan işletmenin stant açacağı ANİF 2018'in de 20 binden fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

ANİF 2018'de iş arayanlar, Antalya işgücü piyasasının lokomotif işletmelerinin insan kaynakları ve departman yöneticileriyle yüz yüze iş görüşmesi yapma imkânının yanı sıra iş ve meslek danışmanlarınca kendilerine mülakat teknikleri ve iş arama becerileri seminerleri de verilecek.

ANİF 2018, 15 Mart Perşembe saat 13.30'da Cam Piramit Fuar alanında düzenlenecek törenle kapılarını açacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!