Ani gerilim ve kopuşlar gündemde!

Hepinizden özür dilerim (sonuçta hafta sonu, keyifli saatler geçirme arzusundasınız ve açıp bu yazıyı okuyorsunuz), gökyüzü açısından yılın en gergin son iki haftasındayız.

Haberin Devamı

Her ne kadar yazılarımı iyi bir pazarlamacı üslubuyla makyajlayarak yazmaya çalışsam da Charlie Chaplin’i Adriana Lima’ ya dönüştüremem değil mi?
O yüzden iki hafta için, zaman zaman yazacağım olumsuz yorumlara katlanın lütfen...
Geri harekette olan Merkür bugün burç değiştirerek Yay burcunda geri hareketini sürdürüyor olacak. Bugün belirginleşen Güneş Uranüs karesi ise, ani hareketlerden kaynaklanan kaza ve sorunlara, ani tavır, davranış veya düşünce değişikliklerine, beklenmedik olaylara neden olabilir.
Aniden başlayan tartışmalar, kavgalar, ayrılıklar, mekanik, elektronik ürünlerde bozulmalar ya da ani açıklamalar (Wikileaks’in devamı ya da benzeri bir kanalla, ama daha çarpıcı açıklamalar) gündeme gelebilir.
Yayıncılıkla ve eğitimle ilgili aksilikler yaşanabilir. Gelişmeler ani olacağı için, tepkilerimiz aşırı olabilir veya hızlı ve aceleci tavırlar ufak tefek kazalara neden olabilir. (bu etki ayın 20’sine kadar devrede olacak) Tüm bu olmasını arzu etmediğimiz olumsuz etkilere rağmen, Boğa burcundaki Ay içsel barışı ve huzuru sağlamamıza yardım edecektir. Yani, güzel bir gün olmasının önüne geçen engelleri kaldırmak sizin elinizde!
Hepinize keyifli günler...

Yazarın Tüm Yazıları