ANGİAD’dan Türk Telekom imzası

Güncelleme Tarihi:

ANGİAD’dan Türk Telekom imzası
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2015 01:13

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) üyelerinin, Türk Telekom’un hizmetlerinden daha uygun koşullarda yararlanmasına ilişkin protokol, imzalandı.

Haberin Devamı

ANGİAD ve Türk Telekom arasında imzalanan protokol ile dernek üyeleri iletişim hizmetlerindan ucuza faydalanacak. Söz konusu işbirliğinin ANGİAD üyeleri için önemli bir fırsat olacağını söyleyen ANGİAD Başkanı Fatma Semiz, “Üyelerimizin bu şansı kullanacaklarına inanıyoruz. Türk Telekom projelerimizde bize destek olursa elimiz daha da güçlenecektir” dedi. Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek de, protokol çerçevesinde ANGİAD üyelerinin avantajlı yararlanacağı hizmetler hakkında bilgi verdi. Şimşek, “Bu hizmetler mobil tarifeler, sabit hatlar, internet, toplu SMS ve iş yeri telefonlarıyla ilgili uygulamaları kapsamaktadır. Söz konusu hizmetlerde ANGİAD üyelerine farklılıklar sunacağız. Firma olarak ANGİAD’ın teknoloji danışmanı olmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ULUSLARARASI İLETİŞİM

Türk Telekom Bölge Müdürü İrfan Yıldız ise şirket olarak kurumsal anlamda 700 bin potansiyel müşterileri bulunduğunu vurgulayarak, “Türk Telekom yenilikleri takip eden ve bu alanda çalışmalarına ağırlık veren bir şirket. KOBİ’lerle çalışıyoruz. ANGİAD’ın etkinliklerinin duyurularını yaparak katkı sağlayabiliriz. Yurt dışına yatırım yapacak olan üyelerinize, yatırım yaptıkları ülkeyle Türkiye’deki merkezleri arasında iletişim kurabilecekleri noktadan noktaya iletişimle ilgili kampanyalarımızı sunabiliriz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!