ANFAD fotoğraf sezonunu açtı

Güncelleme Tarihi:

ANFAD fotoğraf sezonunu açtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 10:14

ANFAD fotoğraf sezonunu açtı

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (ANFAD) üyesi fotoğrafçılar, yeni sezona düzenledikleri kokteyle başladı.

ANFAD'da düzenlenen 'Yeni Fotoğraf Sezonuna Merhaba Kokteyli'ne, derneğin eski ve yeni üyeleri katıldı. Emekli foto muhabiri Sökmen Baykara onur konuğu olduğu kokteylde fotoğrafçılık konusunda bilgi, deneyim ve tecrübelerini paylaştı.

EĞİTİM VE FOTOĞRAF GEZİLERİ

ANFAD Başkanı Mehmet Boyacı ise geçen sezonun değerlendirmesini yaptı. Temel fotoğrafçılık ve dijital fotoğrafçılık eğitimleri sayesinde birçok fotoğraf severin aralarına katılmasını sağladıklarını kaydeden Boyacı, "Antalya il ve ilçelerine, başka şehirlere, yurt dışına fotoğraf gezileri düzenleyerek ülkemizin doğal güzelliklerini, tarihiz zenginliklerini, sosyal yaşamı fotoğraf karelerine yansıttık" dedi.

Amaçlarının fotoğraf sanatını çocuklara, gençlere, yetişkinlere sevdirmek, yaygınlaşmasını sağlamak olduğunu belirten Başkan Boyacı, yeni sezonda da eğitimlerin, fotoğraf gezilerinin devam edeceğini söyledi.

ANFAD Yönetim Kurulu Üyesi Mine Candar da eylül ayı içinde bir grup fotoğraf sevdalısıyla Hindistan'a düzenledikleri geziyle ilgili bilgi aktardı. Her yıl Hindistan'a tatile gittiğini anlatan Candar, orada birçok dost edindiğini, bazı ailelerin yanına misafir olduğunu belirterek, Hindistan'da çektiği fotoğraflarla sunum yaptı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!