Android'in mimarı tarafından geliştirilen telefon kayıplara karıştı

Güncelleme Tarihi:

Androidin mimarı tarafından geliştirilen telefon kayıplara karıştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 04:45

Android platformunun yaratıcıları arasında yer alan ve bir süre önce yeni telefon modelini duyuran Andy Rubin'in projesinin son durumu belirsizliğini koruyor. Erken teslimat tarihinin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen şirket kanadından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Andy Rubin bir süre önce yeni telefon projesi Essential'i duyurmuş ve telefon kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Dikkatleri üzerine çeken Rubin, Essential Phone için ön siparişleri almıştı. Şirketin açıkladığı takvime uymaması telefonu sipariş eden kullanıcılar arasında endişe yaratmaya başladı. Açıklanan ilk teslimat tarihinin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen cihaz kullanıcılara ulaşmadı. Ayrıca ne üretici firma ne de Rubin kanadından bu gecikme hakkında hiçbir açıklama yapılmadı. 

Essential Phone 30 Mayıs'ta tanıtılmış ve ön siparişleri açılmıştı. Ön siparişi verenler için teslimatlar en geç 1 ay içerisinde yapılacaktı. Şirketin bu hamlesi, gecikmelerin sıradan bir aksaklıktan ibaret olmadığını gözler önüne seriyor. 

Hatırlanacağı üzere  Essential Phone’un Amerika’daki satış fiyatı 699 dolar olarak açıklanmıştı. Essential’ın 360 derecelik kamerasına sahip olabilmek için ise 749 doları gözden çıkartmak gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!